Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Na Zlaté vyhlídce

Praha 8, Klapkova 104, 180 00

zpět na výpis
 
Na Zlaté vyhlídce
Telefon:602651130
Kategorie: gastro|restaurace

Posezení v klasické české restauraci s klidným a příjemným prostředím, buď v kuřácké části restaurace, nebo v nekuřáckém salónku s krbovými kamny; po dobu obědů, do patnácti hodin, se nekouří v celé restauraci. V létě pro Vás navíc máme otevřenou zahrádku. Nabízíme kvalitní a chutné občerstvení za příznivé ceny s příjemnou a rychlou obsluhou. Dopoledne, od 10:30 do 15:00 hod., vaříme klasická česká hotová i minutková jídla. Odpoledne si můžete vybrat z pestré nabídky minutkové kuchyně; odpolední kuchyň je pro Vás otevřena od 15:30 do 21:00 hod. Točíme zde světlý tankový Gambrinus 10°, Pilsner Urquell 12°, pro řidiče máme nealko pivo Birell. Z nealkoholických nápojů nabízíme např. točenou limonádu, kofolu a velký výběr ovocných džusů.

Otevírací doba:

Pondělí - Pátek: 10:30 - 22:00 hod

Klapkova 104
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: