Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Origami Café

Praha 9, Lovosická 442/36, 19000

zpět na výpis
Origami Café
Telefon:734 635 689
Kategorie: gastro|kavárny

Po letech plánů i váhání jsme se nakonec odhodlali realizovat naší představu o vlastní kavárně, a to v Praze na Proseku v části Střížkov, kde jsme objevili vhodné podmínky k provozu a zároveň usoudili, že by o náš koncept mohl být zájem. Stavíme ho na poctivé kvalitě poskytovaných produktů za dobré ceny, vstřícné obsluze, příjemném a inspirativním prostředí, které potěší tělo i ducha a v neposlední řadě na komunikaci se zákazníky.
Těšit se u nás můžete na koláče a dorty z domácí pekárny Simply good, čerstvě praženou kávu La Bohéme Café, čaje Harney & Sons, pravou horkou čokoládu, koktejly, zmrzlinu, víno rozlévané i v lahvi, pivní speciály Master a mnoho dalšího. Zabavit vás mohou japonské papírové skládačky origami, deskové hry nebo něco ke čtení. Pro naše hosty také připravujeme tematické akce - proběhl kurs skládání origami či dortová degustační akce, další budou přicházet. Samozřejmostí je u nás plně nekuřácké prostředí, internet zdarma a dětský koutek. Věříme, že se u nás budete cítit příjemně a odměnou pro nás bude, když se k nám budete vracet.

Lovosická 442/36
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: