Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

POP UP ze Zátiší

Praha 8, Pobřežní 665, 18600

zpět na výpis
Tip
   
POP UP ze Zátiší

Unikátní menu, různorodá kuchyně v super prostředí a atmosféra s nezapomenutelným zážitkem pro každého hosta.

Telefon:739 544 057
Kategorie: gastro|restaurace

Užijte si s námi zábavný "playground" POP UP ze Zátiší! Unikátní menu, různorodá kuchyně v super prostředí a atmosféra s nezapomenutelným zážitkem pro každého hosta.

Do tří let chceme vybudovat nový světový brand postavený na nejlepší zákaznické zkušenosti a technologiích.

Přijďte nás zkusit. Těšíme se na kritiku a feedback, abychom mohli náš koncept postupně dovést k dokonalosti.

Pinsa

Poznejte naši pinsu, kde tradiční italská pizza dostává moderní a lehčí podobu! Nadchne vás nevídanou lehkostí a vzdušností, které jí dodává unikátní směs pšeničné a rýžové mouky. Toto méně kalorické těsto necháváme dlouho kynout, což zaručuje nejen lepší stravitelnost, ale i plnější a bohatší chuť. Každý kousek pinsy vám nabídne nový pohled na klasiku, s důrazem na moderní gastronomické trendy a zdravější alternativy.

Indická kuchyně 

Vychutnejte si esenci indické kuchyně od šéfkuchaře Mahawira, který má zkušenosti z jediné indické michelinské restaurace ve Švýcarsku. Na našem menu nechybí oblíbené Butter chicken, lahůdka severoindické kuchyně s jemně marinovaným kuřecím masem v krémové omáčce. Namísto kuřete jsme u další klasiky jako je masala sáhli po lilku, která neurazí nejednoho masožravce. A k drinku se perfektně hodí jehněčí galouti kebab.

České klasiky

Prozkoumejte s námi klasiky české kuchyně! Na našem menu najdete nejeden tradiční poklad: od svíčkové po kuře na paprice. Svíčková, královna českých omáček, je připravována s láskou, podávaná s nadýchanými knedlíky a křehkým masem, přesně co od svíčkové chcete! Kuře na paprice, s bohatou a jemně kořeněnou paprikovou omáčkou, kterou nebudete chtít přestat jíst. 

Pobřežní 665
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: