Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Vezmi pivo na klobásu

Praha, Heřmanova ulice 37, 17000

zpět na výpis
Tip
     
Vezmi pivo na klobásu

Pivní a klobásové bistro. Uzeninové speciality z celého světa. Nejlepší české a světové craft pivovary.

Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Proč se jmenujeme Vezmi pivo na klobásu? Rádi objasníme.

Proč pivo? Proslavili jsme se jako země ležáku, který se u nás v 19.století zrodil (i když jsme tehdy byli Rakousko-Uhersko a autor ležáku sládek Josef Groll byl Bavorák). Ale... pivních stylů je daleko víc.

Na našich šesti pípách se budou objevovat top kousky od malých domácích i zahraničních pivovarů. Podporujeme rozvíjející se pestrost nabídky piva u nás.

Proč klobása? Milujeme nejrůznější druhy lokálních uzenářských specialit. Kamkoli cestujeme, snažíme se hledat malá rodinná řeznictví a chutnat opravdové regionální speciality. Chtěli bychom vám něco z toho zprostředkovat.

Nabídka zahrnuje několik evropských zemí. Dodavatele vybíráme osobně, abychom viděli, jak pracují a jaké se drží filosofie. Vše máme ve vysoké kvallitě a (opravdové) bio.

 

Heřmanova ulice 37
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: