Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague

Praha, Václavské náměstí 779/16, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague

Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague je situován na střeše hotelu a nabízí jedinečný zážitek ve vyšších sférách.

Telefon:+420 608 022 661
Kategorie: gastro|bary a pivnice, restaurace

S rozlohou až 150 metrů čtverečních naleznete exkluzivní prostředí s nádherným výhledem na Pražský hrad, Františkánskou zahradu, Václavské náměstí a panorama celé Prahy.

Přijďte si vychutnat neopakovatelnou atmosféru venkovního prostoru, který je vybaven pohodlným sezením se slunečníky a designem v lounge stylu. S kapacitou 70 míst k sezení a dalšími 70 místy k stání, jsme ideálním místem pro relaxaci, oslavu nebo setkání s přáteli.

Zažijte prvotřídní gastronomii, panoramatické výhledy a nepřekonatelnou atmosféru našeho Pytloun Sky Baru & Restaurantu Prague.

Naše skvěle vyškolená barová parta připravuje signature koktejly, které vás okouzlí svou kreativitou a vynikající chutí. Navíc si můžete dopřát bohaté snídaně a vychutnat si českou kuchyni, která zahrnuje širokou škálu lahůdek.

Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague je otevřenod 8:00 do půlnoci, abyste si mohli užít naši nabídku po celý den. Během večerních hodin organizujeme živá hudební vystoupení, která vytvářejí úžasnou atmosféru a dodávají střešnímu prostoru energii.

Václavské náměstí 779/16
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: