Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hákovna

Praha 2, Legerova 72, 12000

zpět na výpis
 
Hákovna

Craft beer pub. Místo, kde si dáte craftové pivo a něco k tomu.

Kategorie: gastro|bary a pivnice

Kousek od náměstí I. P. Pavlova, na dohled od budovy Národního muzea. V objektu citlivě zrekonstruovaného hotelu Luma Terra, jehož majitelé výslovně trvali na nájemci, který nejen jejich hostům nabídne dobré kraftové pivo, dlouhodobě si držící svou kvalitu. Takovou možnost jsme si nemohli nechat ujít. V průběhu měsíců práce na úpravách interiéru, výběru a instalaci vybavení sklepní prostor postupně získával charakter příjemného podniku, kde je radost dát si pivo a potkat se s přáteli. 

Chceme představit maximum z portfolia obou našich značek Hákův parní pivovar a Vagabund. Dvanáct výčepních kohoutů, seřazených jako slepice na hřadě, bude proto dominantou našeho baru. Protože pivovar zároveň stále nabízí kapacity i létajícím pivovarům, plánujeme jako doplněk čepovat také výsledky jejich práce. Základní sortiment bude složen z ležáků i svrchně kvašených piv, s bylinným charakterem typickým pro Hákovo pivo, a lehce experimentálními speciály značky Vagabund. Jsme přesvědčeni, že si u nás každý najde to své. A nejen pivo, v nabídce nebude chybět ani kvalitní víno, destiláty či domácí limonády – vše osobně vybrané a vyzkoušené. Ačkoli Hákovna nebude mít kuchyň, určitě nikoho nenecháme o hladu. Chuťovky k pivu v podobě nakládaných sýrů, utopenců, paštik a pomazánek nesmí chybět a budou k dispozici po celou otevírací dobu. Tu chceme pojmout dle charakteru podniku – od odpoledne do pozdních nočních hodin. 

S otevřením Hákovny v centru Prahy se otevírá také možnost zakoupit zde naše pivo v lahvích i sudech. 

Ale není to všechno. V projektu Hákovny jsme od začátku počítali s prostorem pro improvizované podium a na stěnách bude připraven závěsný výstavní systém. O připravovaných koncertech, představeních a vernisážích výstav vás budeme informovat na našich sociálních sítích a na „nástěnce“ přímo v Hákovně.
Těšíme se na setkání s vámi u dobrého kraftového piva v Hákovně. Už brzy!
Adam a Markéta

Legerova 72
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: