Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kolacherie

Praha, Celetná 27, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Kolacherie

Některé země mají croissanty, jiné zase koblihy nebo muffiny. Ale řekněme si to na rovinu, nic z toho se nevyrovná našim koláčům.

Telefon:603827439
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, gastro prodejny

Jestli je něco, na co v české kuchyni můžeme být opravdu pyšní, jsou to tradiční české koláče a buchty. Svět je pomalu začíná objevovat. A my jsme nadšení, že se na tom podílíme.

Ani my nemáme rádi polotovary, palmové oleje nebo konzervanty. Těsto i náplně si vyrábíme sami z poctivých lokálních produktů.

Narozdíl od babičky ale rádi experimentujeme s novými příchutěmi. Takže jí prosím neprozraďte nic o našich slaných koláčích se šunkou nebo čili papričkami.

Ať už si módní diety říkají, co chtějí, svět s uhlohydráty je prostě hezčí než bez nich. Už bylo dost protivných keto lidí! Ano, rozhodli jsme se, že zvýšíme český Index štěstí hezky koláč po koláči. Baví nás celý ten proces – vážit cukr, prosévat mouku, vybírat to nejlepší ovoce. Pečeme pro vás každý den. Nemáte zač.

Nejlepší koláče na západ od babiččiny chalupy si žádají nejlepší kávu na sever od Milána. Tak to zkrátka je. Babička by sice zašla pro kafe do Koloniálu a udělala by vám z něj „turka,“ ale my, zpovykaní Pražáci, se spokojíme pouze s vymazleným espressem z místní pražírny Francin.

Otevírací doba:

Po–Ne 9–18

Celetná 27
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: