Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

La Bottega Oaks Deli Bistro

Nebřenice, Nebřenice 30, 25101

zpět na výpis
 
La Bottega Oaks Deli Bistro

La Bottega Oaks Deli Bistro přichází s konceptem prémiového bistra a obchodu s prvotřídními italskými produkty a surovinami.

Telefon:703 150 150
Kategorie: gastro|gastro prodejny, občerstvení

Denně zde nakoupíte čerstvé pečivo, domácí dezerty, těstoviny, pinsu, stařené steaky, italské sýry, salámy, delikatesy a ochutnáte z široké nabídky italských vín. Návštěvníci si mohou vybrat mezi tradičními italskými pokrmy i specialitami. Vždy se ale budou moci spolehnout na kuchyni založenou na čerstvosti a vysoké kvalitě. La Bottega Oaks Deli Bistro, které je situováno na nově vzniklém náměstí v centrální části Oaks Prague, je otevřeno od pondělí do neděle od 9:00 – 21:00 hod.

Á la carte menu uspokojí každého, od snídaně přes oběd až po večeři. V letních měsících si lze vychutnat italskou pohodu na terase, barbecue či víkendové brunche. Šéfkuchař Jan Kliment prohloubil své zkušenosti a vybudoval si jméno především v restauracích Allegro a CottoCrudo pražského hotelu Four Seasons. Byl členem týmu, který pro restauraci Allegro v roce 2008 získal michelinskou hvězdu pod vedením šéfkuchaře Andrey Accordiho.

Nebřenice 30
Nebřenice, 25101
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: