Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

BEE‘S Café & Restaurant

Praha 2, Belgická 33, 12000

zpět na výpis
Tip
BEE‘S Café & Restaurant

Chcete zakusit středomořské delikatesy přímo v srdci Vinohrad?

Telefon:775 519 555
Kategorie: gastro|kavárny, restaurace

CO JE BEE’S?

Bee’s jsme založili na počátku roku 2020 s cílem změnit tradiční koncept gastronomie v Česku. Věříme, že restaurace nemá být pouze místo, kde si vychutnáte skvělé jídlo (na kterém si zakládáme), ale prostor, kam se s chutí vracíte i pro příjemnou atmosféru. Proto jsme si dali záležet na moderním designu interiéru i perfektním vybavení klidné zahrádky ve vnitrobloku. U nás se budete cítit jako doma. A díky přátelskému personálu určitě o trochu líp.

 

NA ČEM SI U NÁS POCHUTNAT?

V Bee’s jsme přesvědčeni, že pouze z čerstvých a sezónních ingrediencí od místních dodavatelů lze uvařit prvotřídní jídla, která budou příjemnou změnou pro české chuťové buňky. Nejen středomořské delikatesy si u nás můžete vychutnat přímo v srdci Vinohrad, u Náměstí Míru.

 

PROČ PRÁVĚ BEE’S?

Svěží ingredience i autentické tapas

Exkluzivní vína a prvotřídní káva

Nezapomenutelný víkendový brunch

Klidná zahrádka v centru Prahy

Mezinárodní kuchaři

Belgická 33
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: