Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Acid Coffee

Praha 7, Dukelských hrdinů 500/25, 17000

zpět na výpis
   
Acid Coffee

Kavárna u Strossmayerova náměstí nabízí nejen kávu, ale také skvěĺou akutstiku pro poslech hudby.

Telefon:731 272 748
Kategorie: gastro|kavárny

Ne, netoužili jsme otevřít „další kavárnu na Sedmičce“. Tenhle prostor si sám vybral, čím bude: Acid Coffee ze všech stran obklopují galerie Centra současného umění a právě kavárnou je chceme podpořit a přizvat sem širší veřejnost.

Chtěli jsme, aby tohle místo stejně jako galerie bylo rozšířením veřejného prostoru a aby si tu každý našel, co potřebuje. Od rychlého kafe s sebou pár kroků od Štrossu přes posezení na nádvoří mezi venkovní instalací až po intimní kouty auditoria, kde se zašiješ na práci nebo schůzku.

Kromě kvalitní obsluhy a dobře připravené kávy patří k zážitku také komfort promyšlené akustiky. Chceme nasytit všechny smysly. Hudba nás navíc spojuje už 15 let a za tu dobu jsme poznali spoustu skvělých lidí, kteří s námi už teď spolupracují a přemýšlí spolu s námi, jak se po zvukové stránce k tomuto prostoru postavit. Až otevřeme, uslyšíš tu hudební výběr od techna, rapu, ambient field recordings až po záchvěvy noisu.

S týmem zaměstnanců i dodavatelů chceme spolupracovat dlouhodobě a rozvíjet se společně. Říkáme tomu vztahová ekologie – nemáme pole nebo farmu, tak se snažíme o udržitelnost pracovního kolektivu a zodpovědnost vůči okolí tím, co nám jde nejlíp, a to je přátelství a příprava kafe.

Dan i Vojta se věnují přípravě kávy přes 8 let. Dan poslední 2 roky strávil v Ema Espresso Baru a Vojta mezitím servisoval kávovary v Berlíně. Oba předtím spoluvytvářeli nedaleké Ye’s kafe.

Dukelských hrdinů 500/25
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: