Cukrárna Mučenka je cukrárna s příjemným originálním interiérem. Zdejší mistři nepoužívají žádné umělé látky, dochucovadla a podobně.
Co nepoužíváme:
Práškové směsi, umělá šlehačka, rostlinné tuky, termostabilní marmelády, polevy napěchované stabilizátory a umělými barvivy jistě cukrářům usnadní práci, my ale jedeme klasiku. Žádné polotovary, na kterých je běžně založena dnešní cukrářská výroba, do Mučenky nesmí.
Nepoužíváme aromata, aditiva k prodloužení trvanlivosti, ztužené tuky, palmový, ani řepkový olej. Naše dorty nejsou porce kontroverzních a zbytečných éček. My pečeme z čerstvého másla, mouky, vajec, smetany, používáme mascarpone, tvaroh, čokoládu, ovoce a další základní ingredience.
Na čem si zakládáme:
Naprostým základem je pro nás vysoká kvalita používaných surovin. Na nich za žádných okolností nešetříme. S cukrárnou Mučenka je spojena preciznost a profesionalita. Ctíme pravé cukrářské řemeslo. Čerpáme přitom z klasiky, ale současně se nebojíme popustit z uzdy fantazii. Několikapatrové svatební dorty a originální designové dorty na zakázku nejlépe ilustrují náš cukrářský um.
Z další nabídky:
Jako doplňkový sortiment prodáváme kvalitní pečené müsli z Janovy pece. Pečenou směs ořechů s medem, kterou nám Janova pec na zakázku dodává, používáme na zdobení dortů. Zákazníci si u nás mohou zakoupit také kvalitní med od včelaře Jiřího Smolíka. Prodáváme rovněž oleje Hanys od Hany Markové, která je lisuje u nás v ulici.
A proč se cukrárna jmenuje Mučenka? Květy této exotické byliny patří barevně i tvarově k nejkrásnějším. A takové se snažíme dělat i naše dorty. Květina mučenka je vytrvalá a vytrvalost je v cukrářském řemeslu zapotřebí.
OTEVÍRACÍ DOBA
PO–PÁ 8:00 až 18:00
SOBOTA 10:00 až 16:00
NEDĚLE ZAVŘENO
Praha 6, 16000
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.