Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Whiskey Restaurant, Bar and Museum

Praha 1, Maiselova 1, 11000

zpět na výpis
 
Whiskey Restaurant, Bar and Museum

Whiskey Restaurant, Bar & Museum je místem kombinujícím restauraci, bar a jednu z nejširších kolekcí whisk(e)y na světě.

Telefon:730 779 999
Kategorie: gastro|bary a pivnice, restaurace, vinárny

Restauraci naleznete přímo v historickém centru města vedle Staroměstského náměstí v rozlehlých podzemních prostorách na rohu Kaprovy a Maiselovy ulice.

Tento unikátní koncept přišel do Prahy z izraelského Tel Avivu, kde Whiskey Restaurant, Bar & Museum vznikl a stal se jedním z nejnavštěvovanějších podniků. Stěny restaurace jsou obloženy více než 1.000 druhů whisk(e)y pocházejícími z impresivně široké řady zemí od Skotska, Irska, USA, Kanady a Japonska až po méně obvyklé oblasti jako jsou Indie, Korea a Thaj-wan a v neposlední řadě i Česka Republika a Slovensko.

Moderní kuchyně nabízí pokrmy specificky navržené tak, aby umocnily chuť whisk(e)y a přitom rezonovaly s unikátním prostředím restaurace. Zahrnují výborné steaky a ryby připravované na speciálním grilu na dřevěné uhlí stejně jako vegetariánské speciality, předkrmy a neodolatelné dezerty vytvářené naším týmem přímo na místě.

Maiselova 1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: