Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Musa Restaurant

Praha, Na Betonce 114/2, 15000

zpět na výpis
 
Musa Restaurant

Moderní kuchyně, čerstvé suroviny a nálada navazující na to nejlepší, co představovaly výletní restaurace v této lokalitě za první republiky.

Telefon:222 367 730
Kategorie: gastro|restaurace

Na projektu nové restaurace Musa spojila své síly specializovaná lyžařská a cyklistická prodejna Ski a BikeCentrum Radotín a Musa Catering. Restauraci najdete přímo v srdci Radotína v rekonstruovaném areálu bývalé Vindyšovy továrny na tělocvičné nářadí z roku 1910. Jen malý kousek od vlakového nádraží a krásné přírody v okolí Berounky. Ideální místo na výlet!

Tomáš Mezera, šéfkuchař - Osm let pracoval pro restaurace Riccarda Lucqueho, poslední dva a půl roku přitom jako šéfkuchař jedné z jeho restaurací La Bottega. V poslední době se zabýval nejvíce středomořskou kuchyní, nyní se těší, že se bude v Musa Restaurantu věnovat i dalším kuchyním v moderním pojetí.

Na Betonce 114/2
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: