Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Malý Eden

Praha 10, Ruská 138, 10000

zpět na výpis
 
Malý Eden

Kavárna a komunitní centrum

Kategorie: gastro|kavárny

V prostorách bývalé pivnice Malý Eden jsme se rozhodli otevřít kavárnu se stejným jménem, ale odlišnou vizí. Obsluhována je především studenty, ale zapojit se nám podařilo také dvě osoby se zdravotním postižením.
Obsluha, či provozní Jakub Štefek Vás ráno uvítá úsměvem a čerstvě namletou kávou, což Vám zaručeně zlepší den!
V útulném interiéru se budete cítit jako doma. Zvlášť Vás může zahřát pocit, že většina nábytku a nádobí je buď ručně vyrobena, nebo darována. Jako neziskový studentský spolek jsme neměli finančních prostředků nazbyt, ale dobré srdce našich spolužáků, kamarádů, mentorů a sponzorů nám pomohlo uskutečnit náš sen.
V září 2019 prošla kavárna všemožnými drobnými opravami a úpravami. Tou nejvýraznější je nový vývěsní štít, sjednocené grafické řešení v prostorách kavárny a nástěnná malba v suterénu. Vše vychází z redesignu loga a grafiky spolku Cesta Ven od Jana Berky. Od října navíc kavárna slouží jako malý výstavní prostor.
Nabízíme Vám nejen výběrovou kávu, sendviče, tortilly, studené pivo, skvělé čaje a spoustu dalších pochutin a nápojů, které jistě oceníte, ale také příjemné posezení ve skvělé společnosti.

Otevírací doba:
pondělí—čtvrtek     9.00—21.00
pátek     9.00—15.00
sobota—neděle     zavřeno
během zkouškového období se může otevírací doba mírně lišit
 

Ruská 138
Praha 10, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: