Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Puro Gelato Slovanský dům

Praha, Na Příkopě 859/22, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Puro Gelato Slovanský dům

Naše gelato je takové, jaké má být! Plné mléka a smetany. Denně čerstvé. Bez konzervantů, umělých barviv a přísad.

Telefon:721 438 209
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Puro znamená v italštině čistý a tímto slovem se řídíme! Vytváříme čistě přírodní produkt, který vychází z původního řemeslného způsobu výroby. Využíváme rozmanité chutě, které nám příroda nabízí, bez použití chemických přísad. Důležitá je pro nás kvalita! Pečlivě vybíráme nejlepší ingredience, ručně je mícháme a dohlížíme na proces výroby od začátku až do konce. Mnoho času a lásky věnujeme vývoji receptů, aby naše gelato bylo dokonalé. Pravé gelato musí být krémové, ne příliš studené, s intenzivní nezapomenutelnou chutí. Chutí, na kterou se těžce zapomíná.

Gelato vyrábíme denně čerstvé. Naše gelaterie je otevřená stejně jako my. Rádi vám vysvětlíme proces a jedinečnost naší výroby. Zažijete s námi krásný pocit, kdy z mléka, cukru a ještě několika čistě přírodních ingrediencí vzniká pravé italské gelato. Naše gelato si můžete vychutnat při procházce podél Vltavy, příjemně si u nás posedět nebo si ho odnést domů.

Na Příkopě 859/22
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: