Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sociální bistro Střecha

Praha 3, Křemencova 7, 110 00

zpět na výpis
Tip
   
Sociální bistro Střecha

Jsme vegan restaurace a pracujeme společně s lidmi bez domova nebo se záznamem v trestním rejstříku.

Telefon:737 048 487
Kategorie: gastro|restaurace

Náš podnik stojí na třech pilířích. Prvním z nich je sociální podnikání – na Střeše pracují lidé se zkušeností s bezdomovectvím a/nebo osoby po výkonu trestu. Kromě důstojného zaměstnání jim radíme také v řešení bydlení, oddlužení apod.

Dalším pilířem je družstevní vlastnictví – o chodu podniku rozhodujeme kolektivně a dle principu rovnosti. Každá zaměstnankyně a zaměstnanec má možnost po půl roce práce ve Střeše do družstva vstoupit a na vedení podniku se podílet.

Posledním pilířem je veganství, které považujeme za udržitelný a ekologický způsob stravování bez utrpení zvířat. Zároveň chceme ukázat, že veganské jídlo jde dělat chutně i dostupně. Zaměřujeme se hlavně na českou a východoevropskou kuchyni.

PO - SO od 11 do 24

Křemencova 7
Praha 3, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: