Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
září

Vegefest 2014

Vegefest

zpět na výpis akcí
 

Food festival pro pět smyslů.

Začátek:27. 09. 14
Konec:28. 09. 14
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

Přijďte ochutnat všemi smysly:

- pestré chutě světových vegetariánských kuchyní a různých výživových směrů
- ochutnávky čaje, kávy a čokolády, burčáku, piva, vína
- ukázky vaření a přednášky o stravování a souvisejících tématech
- bohatý doprovodný program: koncerty, zpěv a bubnování, masáže, cvičení jógy a tai-či, meditace
- program pro děti: divadlo, dětský koutek a výtvarné dílny
- klidné a zároveň silné místo na hradbách vysoko nad řekou Vltavou
poslání festivalu:

Festival vznikl v roce 2011 z čiré radosti a se záměrem představit rozmanitost a pestrost současné vegetariánské gastronomie. Chceme návštěvníky inspirovat a informovat o možnostech a nových směrech vegetariánské, veganské i vitariánské kuchyně a o souvisejících tématech zdravého a trvale udržitelného životního stylu. Naším cílem je Vám nabídnout společně na jednom místě jak teoretické a odborné informace (přednášky a setkání s odborníky či tipy na kurzy vaření), tak praktickou možnost vidět naživo přípravu pokrmů a poté na vlastní ústa ochutnat a vychutnat vše, co mistři vařečky připraví.

Abychom Vás nezahltili informacemi nebo jídlem, doplní gastronomii bohatý doprovodný program vhodný i pro rodiny s dětmi, kterým můžete proplout s lehkostí a odpočinout si na trávě, ve festivalovém čajovém šapitó nebo si dopřát masáž a užít si den všemi smysly.

A protože vše je propojeno, záleží nám také na tom, aby se festival konal v příjemném a oku lahodném místě, kde nebudete Vy, účinkující ani pořadatelé zavřeni v místnostech a budovách, ale budeme moci vnímat trávu pod nohama, slunce nad hlavou, vítr ve vlasech a sílu Matky Země, která nám poskytuje vše,co k životu potřebujeme. 

Vegefest
Tel: 777 078 716
Vyšehrad
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: