V Restauraci Talíř pro vás připravili tříchodové prvorepublikové menu, kde nechybí zvěřina, svíčková ani sladká tečka.
V Restauraci Talíř se můžete vrátit do časů noblesy, elegance a poctivé gastronomie první republiky. Připravili zde pro vás nabídku, která je inspirována tradiční kuchyní té doby, kde nechybí zvěřina, svíčková ani sladká tečka.
Menu pro vás připravil šéfkuchař Denis Wágner
PŘEDKRM
Zvěřinová paštika třená na kmínovémv chlebu se švestkami
HLAVNÍ CHOD
Pstruh pečený po mlynářsku s mandlemi,vvařený brambor v páře, citron
DEZERT
Plněné tvarohové knedlíky se švestkami v perníkové krustě, ovocné čatní
Cena menu 790 Kč/osoba
K MENU DOPORUČUJEME
Pálava, 2022, výběr z hroznů, suché, Trať Hintertály, vinařství Obelisk 0,15l
145 Kč
Víno barvy bílého zlata s nazelenalým okrajem. Intenzivní vůně kombinuje kompotovanou mandarinku, čerstvé pomelo a jemné koření. Chuť je delikátní s perfektní harmonií cukr-kyselina a pokračuje v citrusových linkách. Dochuť je kratší, kořenitá s jemným kyselkavým závěrem.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Světelné parky se už brzy rozsvítí na různých místech po Praze – v Letňanech, v zoo, ve Žlutých lázních a na dalších místech.






