Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
srpna

Prvorepublikové menu - zvěřina, svíčková i dezert

Restaurace Talíř

zpět na výpis akcí
 

V Restauraci Talíř pro vás připravili tříchodové prvorepublikové menu, kde nechybí zvěřina, svíčková ani sladká tečka.

Začátek:10. 08. 25
Konec:31. 08. 25
Cena:790 Kč
Čas:12:00 - 22:00
Kategorie: gastro|restaurace

V Restauraci Talíř se můžete vrátit do časů noblesy, elegance a poctivé gastronomie první republiky. Připravili zde pro vás nabídku, která je inspirována tradiční kuchyní té doby, kde nechybí zvěřina, svíčková ani sladká tečka.

Menu pro vás připravil šéfkuchař Denis Wágner

PŘEDKRM
Zvěřinová paštika třená na kmínovémv chlebu se švestkami

HLAVNÍ CHOD
Pstruh pečený po mlynářsku s mandlemi,vvařený brambor v páře, citron

DEZERT
Plněné tvarohové knedlíky se švestkami v perníkové krustě, ovocné čatní

Cena menu 790 Kč/osoba

K MENU DOPORUČUJEME
Pálava, 2022, výběr z hroznů, suché, Trať Hintertály, vinařství Obelisk 0,15l
145 Kč

Víno barvy bílého zlata s nazelenalým okrajem. Intenzivní vůně kombinuje kompotovanou mandarinku, čerstvé pomelo a jemné koření. Chuť je delikátní s perfektní harmonií cukr-kyselina a pokračuje v citrusových linkách. Dochuť je kratší, kořenitá s jemným kyselkavým závěrem.

Restaurace Talíř
Tel: +420 608 022 661
Václavské náměstí 779/16
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Světelné parky se už brzy rozsvítí na různých místech po Praze – v Letňanech, v zoo, ve Žlutých lázních a na dalších místech.

Doporučujeme vyzkoušet: