Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Na Zážitkovce Praha nuda nehrozí: Cestujte časem nebo oslavte narozeniny!

advertorial | 15. 3. 2024

Vystoupíte-li na tramvajové zastávce Arbesovo náměstí, na první pohled vás upoutá budova s názvem Chléb a hry. Co se v ní skrývá? Kromě vyhlášeného Antonínova pekařství také Zážitkovka, na kterou narazíte v 1. patře vedle Albi prodejny.

Více informací: 
www.albizazitkovky.cz



 

Zážitkovka Praha

Jak vypadá místo, kde vzniká radost? Zajděte do pražské Albi Zážitkovky a poznejte...

Prostor, v němž se pravidelně pořádají nejrůznější akce pro děti i dospělé, má pod palcem Jitka Spáčilová z Albi, manažerka Zážitkovek. „Pražskou Zážitkovku jsme otevřeli na konci roku 2020 jako první ze zamýšlených projektů. V roce 2022 jsme k ní připojili Zážitkovku v Brně. Na obou místech připravujeme programy pro školní třídy a družiny, narozeninové oslavy, tvořivě-herní rodinné neděle, firemní školení nebo příměstské tábory,“ vyjmenovává.

Radomír Švec, výkonný ředitel Albi, ji doplňuje: „Chceme jít cestou přidané hodnoty, tedy kamenné prodejny spojovat se zážitky. Aby si u nás lidé nejen nakoupili pro radost, ale také tu radost sdíleli – třeba společným hraním.“ Nabídka aktivit je pestrá a určitě si vybere každý, z kapacitních důvodů je nicméně třeba předchozí registrace. 


 

Narozeniny bez starostí

Nevíte, kde dětem uspořádat oslavu? Obáváte se náročných příprav a úklidu po akci? V Zážitkovce Praha zařídí vše za vás. Oceníte nejen dostatek prostoru na vyřádění (kapacita 25 osob), ale i polohu v centru města, která je dobře dostupná prostřednictvím MHD.

Vybrat si můžete tematickou výzdobu, a potěšit tak malého oslavence dekoracemi v jeho oblíbeném stylu. Holčičky zaplesají nad Frozen, kluci zařvou radostí, až uvidí Minecraft. Pokud si lámete hlavu nad programem, můžete si objednat i zábavu. A jestli vás děsí představa pečení a tahání občerstvení pro kopu dětí, díky Antonínově pekařství ji klidně pusťte z hlavy.

Záleží jen na vás, zda se rozhodnete Zážitkovku pouze pronajmout, nebo si necháte připravit narozeninovou oslavu na klíč. Nebojte se registrovat přes web, napsat e-mail na info@albi.cz nebo zavolat na zákaznickou linku Albi +420 730 800 720. Vše vám rádi vysvětlí, poradí i doporučí.

Letní příměstské tábory za odměnu

Najít vhodný tábor, na kterém se děti nebudou nudit (v horším případě stýskat po rodičích), bývá oříšek. Zapište si do kalendářů: letos děti prázdniny stráví na příměstském táboře v Zážitkovce Praha! Vyberte si z dostupných termínů.

 

Letní příměstské tábory 2024

Zážitkovka Praha

01.07. - 31.08.



Jak fungují letní příměstské tábory?

Dá se říct, že jako klasické, akorát bez možnosti přespání. Objednávají se po týdenních turnusech, protože jednotlivé dny na sebe programem navazují. Pokud by tedy někdo odešel dřív (nebo naopak přišel později), byl by o část ochuzen. Začíná se každý den v 8 hodin a končí v 17.

„Příměstské tábory baví děti i nás, vyřádíme se u nich všichni,“ směje se Jitka Spáčilová. „Program je hodně živý, hravý a kreativní. Děti se rády vrací, což nám samozřejmě dělá radost, jsou to zlatíčka. Na druhou stranu musíme vymýšlet stále nové a nové aktivity, aby je program vždy něčím překvapil. V tom nám často pomáhají a jejich nápady nás inspirují u tvorby dalších turnusů,“ dodává. Zatím to šlape na jedničku.

Proč zrovna na tábor do Zážitkovky?

Nabídka letních táborů – příměstských i klasických – je velká. Pokud jednoznačně preferujete variantu příměstských a zároveň pokukujete po novém, zkuste si srovnat několik ukazatelů: dopravní dostupnost, cenu a personál. Do Zážitkovky Praha se snadno dostanete MHD, ať už pojedete z kteréhokoliv okraje města. Poloha v centru navíc nabízí různorodé vyžití.

Cena 3 890 Kč je konečná a bez dalších nákladů. Zahrnuje každý den 2x svačinu, oběd, pitný režim, materiál na tvoření i táborové odměny. Vy tak nemusíte nic připravovat. Proškolený a empatický personál, co nezkazí žádnou legraci, nejlépe dokazují recenze malých účastníků. 

O velkých prázdninách cestujte časem

Léto 2024 bude na Zážitkovce Praha napínavé. Děti si totiž postaví vlastní stroj času, se kterým se každý den přenesou do jiného období. Jednou se objeví v pravěku u dinosaurů, podruhé v jeskyni kouzelníka Merlina, kterému pomohou namíchat čarovný lektvar. Stihnou ale i oslavit Vánoce nebo projít pohádkou.

„Čeká nás spousta tvoření, her, bojovek, kostýmů a legrace. Osobně se nejvíc těším na výrobu kouzelnického lektvaru, protože po něm budeme opravdu čarovat, a také na natáčení reportáží, které loni bavilo nejen děti, ale následně i rodiče. A postavit si sněhuláka v červenci? To je možné snad jen u nás,“ dává Jitka svoje tipy. Místa jsou omezená, tak neváhejte a přihlaste děti ještě dnes.

Na tyhle prázdniny budou s radostí vzpomínat!

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!