Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Albi Game Day: Zveme na víkend plný hraní a deskových her s ALBI

advertorial | 31. 10. 2023

Hledáte na první listopadový víkend program, u kterého se pobaví celá rodina? Zamiřte na populární festival deskových her Albi Game Day. Letošní ročník se uskuteční ve funkcionalistickém objektu Bubenská 1 a nabídne nejen organizované hraní s profesionálními vysvětlovači, ale také možnost sledovat mistrovství světa v Sabotérovi nebo se účastnit turnajů o ceny.

Foto:
Albi Game Day

hra.jpg

Podívejte se, jak vypadal loňský ročník Albi Game Day.

 

Albi Game Day

Zážitkovka Praha

04.11. - 05.11.

Albi Game Day 2023

Těšit se můžete i na odhalení a premiéry mnoha očekávaných herních titulů, včetně Karaku 2. V tomto pokračování rodinného herního fenoménu musíte nejen bojovat s nestvůrami, ale také budovat města a cvičit nové armády, abyste příšery porazili.

Pokud budete sdílet své zážitky z akce na sociálních sítích, máte šanci vyhrát poukazy do Albi. Zvěčnit se pak můžete v instalovaném fotokoutku, klidně i s přítomnými Cosplayery.

Na místě budou k zakoupení Albi hry se slevou a samozřejmě chutné občerstvení ku potěše oka i žaludků. Vstupné se neplatí, registrace není třeba. Více informací ZDE.

Velká herna, volná herna a hráčská herna

Stejně jako loni bude jádrem programu VELKÁ HERNA s více než 50 stoly, oproti loňskému roku se rozšíření dočká také VOLNÁ HERNA, kde najdete naše oblíbené evergreeny a tituly. Samozřejmě počítáme i s HRÁČSKOU HERNOU, na jejíž jednotlivé partie se ale bude třeba registrovat.

V sobotu to bude turnaj v deskoherní stálici CATANu, který je součástí seriálu 23. Mistrovství ČR v této hře. Více informací a podrobnosti k registraci naleznete zde: Turnaj Catan na AGD
 
V neděli pak navážeme titulem výrazně novějším, jehož popularita stále roste, a tím je UNMATCHED. Na tento turnaj se můžete přihlásit tady: https://forms.gle/pyFdpJhganYXme136
 
V rámci celé akce se navíc letos uskuteční i MISTROVSTVÍ SVĚTA ve hře SABOTÉR, takže pokud se budete chtít podívat, jak taková vrcholná akce vypadá, budete mít šanci.
 
Kromě těchto velkých turnajů možná dojde i na menší turnájky - třeba ve hrách série Taco, kočka. Na ty se ovšem případně bude možné hlásit až na místě. 

Program pro děti

Pro malé návštěvníky bude k dispozici Kvídův dětský koutek, ve kterém si s chytrou Albi chobotničkou užijí spoustu zábavy při objevování a poznávání světa.
 
Větší děti určitě zláká bojovka Kouzelného čtení, díky níž zažijí pořádné interaktivní dobrodružství.
 
A pro všechny bez rozdílu věku máme připraveny kreativní dílny, kde bude možné si vyrobit svítícího hopsíka, děsivé oči, pískovaný obrázek nebo vykopat starodávnou relikvii ze sádrových kvádrů. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a objevujte i tvořte s Albi Science.

Kdy: sobota 4. 11. a neděle 5. 11. 2023, po celý den
Kde: Bubenská 1477/1 (bývalý Palác Elektrických podniků)
Vstup: ZDARMA
Info: www.albi.cz

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!