Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ: Vyhrajte romantický večer pro dva s filmem Casablanca v divadle Royal

doporučujeme | 6. 11. 2023

Odpovězte na jednoduchou soutěžní otázku a vyhrajte pro sebe a svou drahou polovičku romantický večer pro dva ve stylovém ROYAL Theatre & Club Chic. V úterý 7. listopadu se zde bude promítat hollywoodské romantické melodrama Casablanca. Tento legendární film s Humphreym Bogartem a Ingrid Bergman patří mezi nejslavnější a s hodnocením 84 % nejlepší filmy světové kinematografie.

Foto: 
ROYAL Theatre & Club Chic



O filmu

Američan Rick Blaine rozjíždí v době Druhé světové války v Casablance noční podnik. Chodí sem každý, kdo potřebuje třeba falešný pas, nebo má chuť si trochu zahazardovat. Jednou do Rickova podniku zavítá bojovník proti fašismu Victor Laszlo (ačkoliv s maďarským jménem, tak podle scénáře muž českého původu) společně se svou ženou Ilsou. Chtějí sehnat vízum a co nejdříve uprchnout před gestapem do USA. Rick ale v Lazslově ženě poznává svou bývalou přítelkyní. Zanedlouho se dá pár znovu dohromady a plánují společně útěk...

 

Casablanca

ROYAL Theatre & Club Chic

07.11. 20:00



O ROYALU

Biograf byl založen Emanuelem Maceškou roku 1929 coby největší a nejmodernější kino v Praze. Dnes je ROYAL ikonickým a exkluzivním víceúčelovým kulturním centrem v centru Prahy, kde se konají divadelní hry, filmy, koncerty, výstavy umění atd.

ROYAL také nabízí jedinečné prostory pro vaše firemní eventy – prvorepublikovou atmosféru, stylový bar, VIP lounge a profesionální audiovizuální zařízení. Ideální místo pro uspořádání tiskových konferencí, firemních prezentací, workshopů, večírků a oslav.

„Hledáte prostor, který v sobě nese šarm historie a přitom poskytuje komfort a služby požadované v 21. století? Nehledejte více, jste u cíle!“

 

 

SOUTĚŽ o romantický balíček na Casablancu

Stačí odpovědět správně na otázku níže (nápovědu najdete na webu https://bit.ly/3FK0tRp) a zanechat svůj e-mail, pomocí kterého budeme kontaktovat vylosovaného výherce. Každý uživatel smí zadat svůj email pouze jednou – díky.

Soutěž trvá do úterý 7. 11. do 12:00 hod.

CENA PRO VÍTĚZE
2× vstupenka na promítání filmu + láhev Prosecca

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA
Ve kterém roce natočil režisér Michael Curtiz film Casablanca?

(Vaši odpověď zadejte do formuláře níže. Pokud by se vám zobrazil špatně, najdete jej i pod tímto odkazem.)

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!