Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ: Rozdáváme vouchery do nového sky baru s výhledem na centrum Prahy

advertorial | 6. 9. 2023

Přivítejte září s koktejlem v ruce, a to v novém Pytloun Sky Baru & Restaurantu na střešních terasách hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague na Václavském náměstí. Kromě parádního jídla a pití tu na vás čeká nádherný 360° panoramatický výhled na Pražský hrad, Františkánskou zahradu, Václavské náměstí a celé panorama Prahy. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku.

Foto: Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague 

KRN5_5458_ret.jpg

Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague

Užijte si jedinečnou atmosféru venkovního prostoru v lounge stylu, který je vybaven pohodlným sezením, osázený slunečníky, květináči a truhlíky s rostlinami a květinami. Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague je otevřen od 8:00 ráno, kdy se začínají podávat snídaně, až do půlnoci. Architektonický návrh a design teras jsou dílem Lukáše Pytlouna a renomovaného designového studia Vrtiška & Žák.

„V letních měsících budou hostům k dispozici nejen prvotřídní gastronomie a signature drinky od zkušených barmanů, ale také živá hudební produkce a další zajímavé akce v tomto exkluzivním prostoru, odkud se naskýtá dechberoucí panoramatický výhled na Prahu," říká Lukáš Pytloun, generální ředitel sítě PYTLOUN HOTELS.

RN5_5480_ret.jpg

RN5_5491_ret.jpg

Bohaté menu

Proškolený tým barmanů připravuje vysoko nad Prahou unikátní signature koktejly, které ohromí svou kreativitou a chuťovým zážitkem. Hosté si mohou dopřát tři druhy bohatých snídaní – anglickou, americkou a fitness, které jsou podávány až do 11 hodin, a během dne si vychutnat moderní českou kuchyni připravovanou kuchařským týmem pod vedením zkušeného šéfkuchaře Denise Wágnera. 

menu%282%29.jpg

RN5_5559_ret.jpg

SOUTĚŽ o 5 voucherů do Pytloun Sky Baru

Pro pět vylosovaných máme voucher v hodnotě 500 Kč do Pytloun Sky Baru & Restaurantu. Chcete vyhrát? Stačí odpovědět na otázku níže (nápovědu najdete na webu https://www.pytlounhotelprague.cz/cs/sky-bar-and-restaurant/) a zanechat svůj email, pomocí kterého budeme kontaktovat vylosovaného výherce.

P.S. Každý uživatel smí zadat svůj email pouze jednou – díky. Soutěže je možné se zúčastnit do 13. 9. 2023 do 12:00 hod.

Pokud chcete soutěžní formulář otevřít v novém okně, klikněte ZDE.

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!