Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Prague Open Air: Vyrazte za populárními koncerty na Občanskou plovárnu

advertorial | 31. 7. 2023

Oblíbená pražská hudební scéna Prague Open Air se tento rok rozrostla na dvě lokace. Kromě populárních Ledáren Braník otevřela v minulém týdnu koncertem kapely N.O.H.A. také Občanskou plovárnu a my její návštěvu rozhodně doporučujeme! Na břehu Vltavy si díky ní totiž užijete super koncerty s dechberoucím výhledem na Prahu. A k tomu všemu nechybí ani skvělé gastro a svěží drinky. Vstupenky koupíte na www.pragueopenair.cz.



 

Prague Open Air

Ledárny Braník

15.06. - 20.09.

Prague Open Air nabízí na Občanské plovárně multižánrový program s intimnější atmosférou. V nejbližších dnech v prostoru zahraje třeba Vašo Patejdl, Hradišťan nebo Gaia Mesiah.

V srpnu se můžete těšit na melancholickou Kateřinu Marii Tichou & Bandjeez, energetické Skyline, oblíbenou Anetu Langerovou, legendární Krucipüsk, či českého hudebníka, zpěváka, producenta a rappera 7krát3 s live bandem.

A s programem se díky krytému hledišti bude pokračovat i v září, kdy vystoupí pop-rockoví UDG, rapper Renne Dang, písničkář Xindl X nebo legenda 80. let Michal Penk.

Pro jistotu přikládáme jednotlivé koncerty s datumy níže. Veškeré detaily najdete na www.pragueopenair.cz

Prague Open Air | Občanská plovárna:

25. 7. Gaia Mesiah + Five O’Clock Tea + Eva Vargo
26. 7. Vašo Patejdl & Band
27. 7. Hradišťan & Jiří Pavlica
1. 8. Xavier Baumaxa
2. 8. Polemic
3. 8. Michal Prokop & Framus Five
10. 8. Kateřina Marie Tichá & Bandjeez
11. 8. Skyline
13. 8. Aneta Langerová
23. 8. Krucipüsk
31. 8. 7krát3 & live band
7. 9. UDG
9. 9. Renne Dang & live band
20. 9. Xindl X
22. 9. Michal Penk



přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!