Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Den dětí v Holešovické tržnici rozproudí Bombarďák i PokéTour. Už ve čtvrtek!

advertorial | 30. 5. 2023

Všechny děti a hravé duše jsou volány do Holešovické tržnice na Den dětí 1. června od 11.00 do 18.00 hodin. Druhý ročník oslavy nejen všech školkou a školou povinných dítek slibuje nabitý program rozšířený o gastro zónu, ale zejména spoustu workshopů, tvorby, pohybu, oblíbené japonské postavičky Pokémon v rámci PokéTour nebo hudební uskupení Bombarďák v plné sestavě.

Foto: archiv Holešovické tržnice

Ti více neposední půjdou z akce do akce, ale ani ten, kdo raději v klidu bádá nebo relaxuje, se nebude nudit. Na třicet zájmových spolků, institucí či jednotlivců se postará o to, aby se v rámci Dne dětí v Tržnici bavil úplně každý. I děda s babičkou!

 

Den dětí v Tržnici

Holešovická tržnice

01.06. 11:00

Tvořit, tancovat, potkávat se a společně se smát

Navazujeme na úspěšný minulý ročník a opět pro vás a vaše ratolesti chystáme spoustu tvoření, kreativní zábavy, dílniček, pokusů, her a dalších zážitků. Do objevování se můžou děti vrhnout samy nebo s pomocí rodičů, prarodičů, či zkušených lektorů, záleží jen na tom, kdo všechno si chce hrát. Na děti čeká architektura, upcyklace, fyzikální a chemické pokusy, deskové hry, kutilské dílničky, didaktické loutkové divadlo, knižní vydavatelství, výtvarné dílny, ale i pohybové aktivity. A to je jen malý výčet toho, co všechno bude v Tržnici připraveno.

Na programu se podílí až třicet pečlivě vybraných účastníků z řad zájmových spolků, zavedených institucí či značek, lektorů, zkušených profesionálů i nadšenců. Možná právě na Dni dětí v tržnici budou některá dítka poprvé držet v ruce pilku, objeví v sobě skrytého scénografa, začnou žonglovat nebo se vrhnou do svých prvních fyzikálních pokus. Nejvíc je ale bude bavit, když bude rodina a kámoši pohromadě, proto neváhejte a vezměte klidně i prarodiče, fotek do rodinného alba není nikdy dost.
 
Kromě rozsáhlého programu nebudou chybět dobroty k jídlu a pití a jako jeden z malých vrcholů dne i koncert pro celou rodinu v podání oblíbeného hudebního uskupení Bombarďák. I když je koncert určený primárně dětem, bavit bude i jejich doprovod, protože divoké písničky, ztřeštěné tanečky a interaktivní komunikace s publikem nenechá nikoho v klidu.
 
„Vloni se Den dětí setkal s velkým ohlasem a ukázal nám, že jdeme správným směrem. Vedle dobrého jídla a velmi živé hudby v podání kapely Bombarďák nabízíme hlavně zážitky, které si děti mohou odnést a dál rozvinout. Něco si zkusí, něco se naučí, a třeba i zjistí, že je to baví a budou v tom chtít pokračovat – to je za nás ideální scénář. Nejrůznější podoby tvorby navíc často potěší i dospělé, Den dětí v Tržnici proto není jen zábavou pro děti, ale spíš oslavou rodiny a přátelství. Rodina a kámoši pohromadě – to je ve výsledku pro děti to nejlepší, nebo ne?“ Říká programový ředitel Holešovické tržnice Michal Tošovský.

PokéTour v akci

Den dětí bude letos hostit také zastávku PokéTour, akce, na které se všechno točí kolem Pokémonů. Spokojené budou děti i dospělí, hráči, sběratelé, nebo zkrátka jen nadšenci do těchto legendárních japonských postaviček. Na akci bude možné vyměňovat kartičky, zahrát si Pokémon TCG, soutěžit nebo i nakoupit karty.

Stanoviště na PokéTour:

⇒ Začátečníci se mohou pod vedením trenéra naučit základy karetní hry Pokémon TCG a zahrát si svůj první zápas.

⇒ Expert vysvětlí sběratelům, jak poznat falešnou kartu od pravé.

⇒ Během dne si zahrajete oblíbené bingo.

⇒ Návštěvníci mají možnost si kdykoliv během dne vyplnit kvíz, který zahrnuje otázky o kartách, sběratelství, karetní hře, seriálu, Pokémon GO a o všem, co se týká Pokémonů.

⇒ Vyvrcholením akce je vyhlášení tomboly.

⇒ Děti si mohou po celý den užít dětský koutek s omalovánkami nebo tvorbou, podívat se na pár epizod seriálu Pokémon a zasoutěžit si o balíčky. 

⇒ Návštěvníci potkají i maskoty Pikachu a Charizardem, se kterými se mohou vyfotit. 

⇒ A samozřejmě nebude chybět burza určená sběratelům, kteří chtějí vyměňovat, nakupovat nebo prodávat kartičky z vlastní sbírky.

Fakta k akci Den dětí v Holešovické tržnici:

Kdy: 1. června 2023
Kde: Hala 13 a přilehlé korzo v Holešovické tržnici (gastro zóna)
Čas: 11.00 – 18.00 hodin
Program akce je vhodný především pro děti ve věku 5–14 let, zvány jsou ale samozřejmě všechny děti.

 

Den dětí v Tržnici

Holešovická tržnice

01.06. 11:00

Vstupné:

První vlna předprodeje: 80 Kč / osoba
Druhá vlna předprodeje: 110 Kč / osoba
Prodej na místě: 140 Kč / osoba
 *Některé další aktivity budou v rámci programu zpoplatněny (např. materiál apod.). 
 
Vstupenky k zakoupení na Goout: ZDE
Více info: www.holesovickatrznice.cz / FCB událost

 

Holešovická tržnice

Najdete u nás největší zeleninové tržiště otevřené po celý rok, obchody a služby,...

reklama5/DendetiHT5.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!