Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ: Vyhrajte balíček bezlepkových tyčinek Fit od českého výrobce

advertorial | 14. 6. 2023

Chcete mlsat, ale zdravě? Tentokrát pro vás máme soutěž o 3 balíčky tyčinek Fit od českého výrobce, které jsou vyrobené z prémiových surovin přírodního původu a neobsahují přidané cukry a tuky. Máte chuť? Stačí odpovědět na jednu otázku níže a čekat, zda se na vás usměje štěstí.

Foto: ÚSOVSKO FOOD Klopina

reklama5/fit_13.jpg
Zajímavými příchutěmi vás nadchnou přirozeně bezlepkové tyčinky Fit Smoothie

Tyčinky Fit jsou zdravým, nutričně vyváženým pamlskem, sestaveným v souladu s nejnovějšími výživovými trendy. Jsou vyrobené z prémiových surovin přírodního původu a neobsahují přidané cukry a tuky.

Mají vysoký podíl vlákniny, která blahodárně působí na naše trávení i celkovou kondici organismu. Najdeme v nich také vitamíny, minerály a cenné stopové prvky. Tyčinky jsou zdrojem kvalitní, postupně se uvolňující energie, což z nich činní dokonalou svačinu pro každý den.

Oceníte je také při sportu nebo náročném výletu pro rychlou regeneraci sil. Jsou prostě jako stvořené pro mlsání bez výčitek!

reklama5/smoothie_foodstyle2.jpg

SOUTĚŽ o 3 balíčky tyčinek Fit

Stačí odpovědět na otázku níže (nápovědu najdete na webu Tyčinky Fit) a zanechat svůj email, pomocí kterého budeme kontaktovat vylosované výherce. Každý uživatel smí zadat svůj email pouze jednou, díky.

Výhry:

3× Balíček 25 tyčinek Fit

P.S. Pokud by vám formulář níže nefungoval, otevřete ho v novém okně ZDE.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!