Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ: Máme pro vás 5 vstupenek do pohádkově svítivého Lumina Parku

doporučujeme | 20. 1. 2023

Chcete zažít neopakovatelnou atmosféru na 1,5 kilometru dlouhé procházce opředené stovkami tisíc úsporných LED světélek? Vychutnat si hudbu a zvukové efekty? Tak zkuste vyhrát jednu z 5 vstupenek do Lumina Parku v pražských Dejvicích a výlet do pohádky Alenka v říši divů může začít!

lidi.jpg

 

Lumina Park

Lumina Park Praha

21.10. - 26.02.

Při procházce Lumina Parkem potkáte zhruba 100 světelných soch, na konci stezky objevíte světelný labyrint, kolotoč generující elektrickou energii a také zářivý zámek. Světelnou atrakci najdete poblíž koupaliště Džbán do 26. února.

„14. února můžete pozvat svoji drahou polovičku na romantické rande do Lumina Parku. Pro zamilované páry tu chystáme malé překvapení,“ dává tip manažer Lumina Parku Karel Vítek a dodává: „Stejně tak doporučuji využít výhodné rodinné vstupné a výlet do Lumina Parku věnovat například dětem jako dárek za vysvědčení o pololetních prázdninách.“

houby%281%29.jpg


Do konce ledna je Lumina Park otevřen denně kromě pondělí od 17.00 hod. Během února pak od 17:30. Zavírá se vždy ve 21:00 hodin.

Soutěž o vstupenky do Lumina Parku

Chcete vyhrát jednu z pěti vstupenek do Lumina Parku? Stačí odpovědět na otázku níže v soutěžním formuláři. Pokud by vám náhodou nefungoval, najdete jej i ZDE.

P.S. Každý uživatel má jen jednu možnost se do soutěže zapojit. Díky!



 

Lumina Park

Lumina Park Praha

21.10. - 26.02.

zamek.jpg

LUMINA_PARK_5.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!