Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Jaká bude Planeta matek? Kde je výprodej nábytku? Jaké podniky otevřely v Praze?

doporučujeme | 5. 1. 2023

Také vám po Vánocích peněženky a účty zejí prázdnotou? Máme pro vás tipy, kde získáte elektroniku za polovic nebo kde bude ve výprodeji fakt moře stylového nábytku. Pokud vás ještě neopustilo kouzlo Vánoc, zajděte do svátečně laděného kina na filmovou klasiku s vůní čokolády nebo pro vás jako dárek máme pozvání do nejzajímavějších podniků, které v Praze loni otevřely.

P.S. Kdyby vám po svátcích přeci jen nějaké peníze zbyly, přispějte do Tříkrálové sbírky.



PTAČÍ HODINKA
Je tu opět každoroční sčítání opeřenců na krmítku. Nasypte jim ptačí zob a kdykoli o víkendu počítejte, kolik jich za hodinu přiletí. Nemáte krmítko? Vyrobte si ho na workshopu v Národním muzeu!

TOP nové podniky: Jídelní automat, nejlepší koktejly či upgradované chlebíčky. Vybrali jsme pro vás 22 nejzajímavějších nových podniků loňského roku. A který z nich je vaše srdcovka? Více➠ZDE
  
Výprodej nábytku: Židle od 300 Kč, stoly od 500 Kč a křesla za hubičku. Přijďte zhmotnit obálky z Vánoc a nakoupit nábytek za extra ceny. Pokud nemáte auto, na místě si domluvíte odvoz. Více➠ZDE
 

Kouzelnická show: Kouzla, čáry a magie, nebo jenom šikovně provedené triky? Přijďte se přesvědčit sami na loď u Dvořákova nábřeží. Děti vezměte s sebou! Více➠ZDE
  
Planeta matek: Všech padesát odstínů mateřství nastudoval divadelní soubor Vyšší odborné školy herecké. Nové představení je určeno matkám, které nosí kalhotky, i těm, které preferují slipy. Více➠ZDE

TIP PARTNERA CITYBEEKENDu
Teplá kačka & shop – asijské fusion bistro se zaměřuje na japonsko-čínsko-korejskou kuchyni. Dim sum knedlíčky, pekingská kachna, bůček pěti vůní, polévky ramen, teplé poke, speciality. Ojedinělý design, špičkový servis, uvolněná atmosféra.
Více➠ZDE

NOVÝ PODNIK #1
Křupavý chléb i voňavý croissant přímo z pece vám prodají v nedávno otevřené pekárně William Thomas Bakery na Klamovce. Pozor, mají otevřeno pouze ve všední dny, tak si udělejte před víkendem zásoby!
 Více➠ZDE

NOVÝ PODNIK #2
Zánovní či novou, ale jen drobně poškozenou elektroniku koupíte v nové Opravárně v Holešovické tržnici. Kromě toho vám tu opraví téměř vše nebo poskytnou prostory i nářadí k vlastnímu pokusu o opravu.
Více➠ZDE

NOVÝ PODNIK #3
Na Vinohradech jsme objevili kavárnu Version Coffee s příjemným posezením, kde vám připraví kávu z vlastní stejnojmenné pražírny. Kafe připravují na nejrůznější způsoby, vč. V60, batch brew nebo espresso tonic.
Více➠ZDE

CityBee zve do... Restaurantu Esprit

Pokud hledáte skvělou restauraci v blízkosti Vyšehradu, zajděte do à la carte Restaurantu Esprit. Najdete ji v hotelu Holiday Inn Prague. Jídla z čerstvých a sezónních suroviny si můžete vychutnat v jejich úžasné zimní zahradě.

Esprit je registrovaný podnik na CityBee, takže pozvánky na jejich akce (víkendové brunche – příští bude v neděli 29. ledna, kurzy vaření nebo ochutnávku nového menu) najdete i u nás na webu. Více➠ZDE

news

22 nejzajímavějších nových podniků, které otevřely v Praze v roce 2022

Buďte zpocení! 16 tipů, kam vyrazit v Praze do sauny

BRUSLENÍ v Praze 2022/23: 20 tipů, kam v metropoli na ledové kluziště

Tři (nová) místa v metropoli, kde se můžete zašít

víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!