Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Divadlo Za dveřmi, Francie na Kampě, Piña Colada v kornoutku a zábava na střeše

doporučujeme | 17. 7. 2022

Všichni kolem posílají fotky od moře a vy sedíte u počítače a závidíte? Pokud pojedete podle našeho víkendového line-upu, nakrmíme váš instagram takovými snímky, že se ostatní budou chtít vrátit z tropů domů. Pošleme vás na nejlepší pražské střechy, na akrobatické vystoupení na obřím kole a na ledovou Piña Coladu. Také víme, kde si dopřát snídani ve francouzském stylu a kde servírují prosecco. Tak užívejte a foťte!


V rámci festivalu pouličního divadla Za dveřmi uvidíte i akrobatická představení. Na pětimetrovém kole sehrají dva hrdinové představení o lásce C´est la…Wheel!.

Nové podniky: Turistika nemusí znamenat jen toulky po hradech. Mrkněte na naši socio-gastro mapu a vydejte se na nejlepší gelato, top drink nebo do výběrového sekáče. Více➠ZDE

Francouzský trh: Přijďte si užít atmosféru pařížských bulvárů a ochutnat jedinečnou gastronomii na vyhlášené francouzské trhy, které se až do neděle konají na Kampě. Více➠ZDE

Kam na skleničku: 
➠ Na náplavku: Co víno, to originál. Stavte se na skleničku u jihomoravských i zahraničních vinařů. Více➠ZDE
➠ Do parku: Máte raději bublinky? Prosecco vám nalijí u Břevnovského kláštera. Bude i živá hudba a program pro děti. Více➠ZDE

TIP PARTNERA CITYBEEKENDu
Fit Fruit je chutná a vyvážená svačinka pro malé i velké a přibalit ji s sebou můžete třeba hned o víkendu, až budete vyrážet do města.
Více➠ZDE

Divadlo na ulici: Vybraná místa v Praze ožijí díky pouličním divadelníkům. Naučíte se žonglovat, chodit na chůdách nebo se vypravíte na Expedici k domovu. Vstup je volný! Více➠ZDE

Food festival: Kam letos na dovolenou? Co takhle Jižní Amerika? Na Smíchovské náplavce servírují venezuelské arepy, šťavnaté churrasco, argentinské steaky, kubánské sendviče, ceviche… Více➠ZDE

Letní kina: Co promítají o víkendu pod širým nebem?
➠ Pátek: Top Gun: Maverick
➠ Sobota: Na samotě u lesa
➠ A ještě jednou sobota: Elvis

VÍKENDOVÝ BRUNCH
PRU58 jede nově od pondělí do neděle. Takže jestli si chcete užít prvotřídní gastro, tak zvedněte telefon, udělejte rezervaci a zajděte na pekingskou kachnu s lokšemi, thajský bůček nebo si nechte naservírovat brunch.
Více➠ZDE

LEDOVÁ PIÑA COLADA
Léto bez Piňa Colady je jako zima bez svařáku. Tenhle koktejl se tentokrát bude servírovat v kornoutku. Podává se v Angelatu! 
Více➠ZDE

ZÁBAVA NA STŘEŠE
Chcete svou drahou polovičku oslnit zážitkem vyšší úrovně? Pozvěte ji na jednu z TOP pražských střech. Víme, kde se najíte, kam na drink a kde mají šlapadlo.
Více➠ZDE



news


Nově otevřeno: Coffe lab, Ukrajina na Andělu, mexická kuchyně, ledová alchymie


Zábava na vyšší úrovni aneb 10 pražských STŘECH, na kterých si můžete užívat


Otevřel první pražský butik pouze s věnečky. Těmi dezerty, nikoli pohřebními...


12 pražských koupališť, díky kterým zapomenete na moře


víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!