Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

FUN festival s Muzeem LEGA v Obchodním centru Letňany

advertorial | 26. 5. 2022

Zveme vás na zábavní festival plný LEGO® kostiček, který se bude konat o víkendu 28. – 29. května v čase 11 – 18 hodin v Obchodním centru Letňany. Bavit se budou malí i velcí. V několika LEGO® zónách si budete moct hrát, stavět, dovádět, zkoušet LEGO® auta na dálkové ovládání a programování robotů a mnoho dalších aktivit. 


 

Zveme vás na zábavní festival plný LEGO® kostiček, který se bude konat o víkendu 28. - 29. 5. v Obchodním centru Letňany.

Vtáhneme vás do života festivalu, od stavby až po dovádění s atrakcemi. Připravili jsme si pro vás několik LEGO®  zón, závody, vyzkoušíte si LEGO®  auta na dálkové ovládání, v ROBO zóně programování robotů a spoustu dalšího.

Sotěže o ceny

Těšit se můžete také na moderovaný program s animátory a nebudou chybět ani soutěže o hodnotné ceny. Soutěžit budeme například o vstupenky do Muzeum LEGA, ubytováni v hotelu Muzeum LEGA, stavebnice LEGO®  a spousty jiných cen.

Festival se bude konat v sobotu a v neděli od 11 do 18 hodin v přízemí obchodního centra u foodcourtu. Další informace najdete ZDE.

 

FUN festival s Muzeem LEGA

OC Letňany

28.05. - 29.05.


 

OC Letňany

Regionální nákupní centrum. Obchody, restaurace, kavárny, multikino....

VIDEO: Reportáž z Muzea LEGA

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!