Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

5 krutě originálních tipů na Valentýna: Márnice, houbičky, SKA, Mr. Brut...

doporučujeme | 14. 2. 2022

Zapomeňte na obyčejnou romantickou procházku v parku i večeři v restauraci, kam chodíte denně v poledne na meníčka! Vezměte partnera či partnerku letos na Valentýna konečně za nevšedním zážitkem. Ochutnáte sladkou mochomůrku, zafuníte si při výstupu na věž, která ční vysoko nad Prahou, a nebo se necháte zavřít do márnice? Je to na vás.

clanky8/nick-fewings-ka7REB1AJl4-unsplash.jpeg

Valentýn? Na houby!

Restaurace Deer v Michalské ulici je jen pár metrů od pulsujícího Staroměstského náměstí a nabízí dezert zvaný Les, kterému vévodí houba červené barvy. V tomto případě se nejedná o muchomůrku, ale o medový mousse s lesním ovocem. Aby Les byl plný chutí, doplňují mousse čokoládové lístky, kaštanový sponge a čerstvé lesní ovoce. 

 

DEER Restaurant

Restaurant DEER ovládne všechny vaše smysly....

Deer-LES.jpg

Souboj v Márnici

Vyrazte na nevšední rande do Márnice a pokuste se uniknout z chladícího boxu na mrtvoly. Čas, než umrznete, se krátí a vy se musíte z márnice dostat za 30 minut. Zvládnete to? Budete rychlejší než vaše drahá polovička?

Pozor, v termínu od 11. do 15. února máte na tuto únikovou hru slevu. Stačí při rezervaci termínu uvést do poznámky kód #valentyn. Sleva vám bude odečtena při platbě na místě. Po adrenalinovém zážitku doporučujeme vychlazené prosecco v místním designovém baru.

 

endorfin.cz

Multifunkční prostor v Praze nabízí na jednom místě designový sál, bar a 5 únikových...



BRUT.ální Valentýn

Karlínský Mr. Brut připravil na svatého Valentýna speciální akci plnou drinků, tapas i zamilovaných písniček. Podávat se bude i růžové víno Hampton Water, které získalo ocenění "nejlepší růžové víno světa 2021". Doporučujeme vytvořit rezervaci, ať na vás nějaké to víno, klobásky, sýry a olivy zbydou.

 

BRUT.ální Valentýn

Mr. Brut!

14.02. 12:00

brut.jpg

ValentýnSKA s Polemicem

Polemic v Lucerna Music Baru rozjíždějí ValentýnSKA. Svezte se s nimi na těch nejlepší ska-reggae vibes v Česko-Slovensku. 

Koncert v Praze bude pro Polemic první v roce 2022 po delší pauze. "Buďte si jistí, že budeme nažhavení na živé publikum a odevzdáme vše, co je v nás. Připravený máme i nový song Štramák, který má československý text a odehrává se i v Praze. Jste zvědaví? My na vás ano!" láká na koncert trumpetista Petko.

 

Polemic - ValentýnSKA

Lucerna Music Bar

14.02. 20:00

Vzhůru do oblak 

Nechte Petřín pro lidi bez fantazie a vyrazte tentokrát na úplně jinou věž. Velká jižní věž katedrály sv. Víta je bezmála sto metrů vysoká a nabízí jedinečný výhled na město. Po zdolání více než 280 schodů se vám naskytne i pohled na zvony Svatovítské katedrály.

 

Pražský hrad

Pražský hrad je odvěkým symbolem českého státu, nejvýznamnější českou památkou a...

svatyvit-20150923-141241.jpg


Nevybrali jste si?

Podívejte se na náš přehled všech valentýnských akcí ZDE a vyrazte na Valentýna, kam vás srdce táhne. Z výše zmíněných akcí potom vaší pozornosti doporučujeme například: 

 

Hříšný tanec - projekce

Kino Aero

14.02. 16:30



 

Valentýn v La Gare

Restaurace La Gare

14.02. - 15.02.


 

Valentýnské Dvě komedie v komedii

VILA Štvanice

14.02. 20:00


 

HYB4 FILM: Valentýnský filmový pub quiz

Kampus Hybernská

14.02. 20:00


Pokud půjdete za romantikou přeci jen na Petřín, protáhněte si procházku směrem na Strahov a sejděte do útulné a úžasné vinárny Neřežínka. V sobotu budou na střeše dělat i táborák. Víno a exkluzivní výhled na Prahu zajištěné.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!