Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Manifesto Anděl otevřelo! Těšte se na 16 podniků, vertikální farmu i Samotáře

doporučujeme | 8. 9. 2021

Nové Manifesto na Andělu je konečně otevřené a láká na nový výběr gastronomických konceptů. Čeká tu na vás kuchyně od Brazílie po Japonsko, koktejly, ale i stálá kulturní scéna. Jídlo se podává na porcelán, kulturní stage je obklopená zelenými stěnami a najdete tu i vertikální hydroponickou farmu. V dohledné době sem také můžete vyrazit na festival udržitelnosti, na ranní jógu nebo třeba do kina.

Foto: (c) Alexandra Siebenthal, Manifesto

clanky7/voda.jpeg

 

Manifesto Anděl

Stylové místo k setkávání, které žije gastronomií a kulturou. V samém srdci Prahy....

REKLAMA
DRUHÁ VLNA LETNÍCH VÝPRODEJŮ, SLEVY AŽ -70 % na Zoot.cz

Manifesto je stylové místo k setkávání, které žije gastronomií a kulturou. Je první zcela cashless komunitou v Praze, takže bankovky klidně nechte doma. Nedávno jedna z poboček ukončila provoz, ale nyní jen o kousek dál vznikla pobočka nová. Manifesto Anděl na nároží ulic Stroupežnického a Ostrovského nahradilo Manifesto Smíchov. Prostor má zhruba trojnásobnou velikost oproti Manifestu Smíchov a i zde architekti umístili do centrální části vodní prvek.

Na Andělu ochutnáte asijské speciality, mořské plody, brazilskou kuchyni, poctivý street food z Argentiny, ale i kuchyni americkou. Chybět nebudou plody moře, cronaty, croblihy či zmrzlina.

Kulturní prostor budou v Manifestu lemovat Cuby, elegantní a proměnlivé pergoly krychlového tvaru s porostlými střechami, které vznikly, aby poskytly lidem soukromí i ve veřejném prostoru. Ve dnech 10.-12. září proběhne Sustainability Festival, první velká akce v novém objektu, věnovaná udržitelným posunům životního stylu. Od 15. září se těšte na sérii koncertů českých kapel a hudebních interpretů.

 

Sustainability festival 2021

Manifesto Anděl

10.09. - 12.09.


 

EAT IN kino! Samotáři

Manifesto Anděl

13.09. 19:30


 

Manifesto Anděl – Let's Celebrate Week

Manifesto Anděl

15.09. - 20.09.

REKLAMA
DRUHÁ VLNA LETNÍCH VÝPRODEJŮ, SLEVY AŽ -70 % na Zoot.cz

clanky7/zeshora.jpeg

clanky7/zidle.jpeg

clanky7/jidlo.jpeg

“Manifesto Anděl je náš dosud nejambicióznější a nejudržitelnější projekt a několik splněných snů najednou. Mému týmu se povedlo přivést na jednu adresu dosud nejkvalitnější a nejrozmanitější výběr šéfkuchařů. V prostoru zařizujeme stálou kulturní scénu a máme po boku partnery, kteří podpoří náš festivalový program. Manifesto se zazelená vertikálními zahradou a v hydroponické farmě rostou bylinky, které budeme třeba i přidávat do koktejlů,” uvedl Martin Barry, ředitel podniku Manifesto Market.

clanky7/Manifesto-Market-Andel-First-Weekend-09-2021-Alexandra-Siebenthal-9796.jpeg

clanky7/Manifesto-Market-Andel-First-Weekend-09-2021-Alexandra-Siebenthal-9500.jpeg

 

Manifesto Anděl

Stylové místo k setkávání, které žije gastronomií a kulturou. V samém srdci Prahy....


 

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

Stylové místo k setkávání, které žije gastronomií a kulturou. V samém srdci Prahy....

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!