Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Noc sokoloven: Swingová tančírna, SWAP nebo nejstarší bazén v Praze

doporučujeme | 24. 6. 2021

V pátek 25. června se uskuteční další ročník Noci sokoloven, kterou CityBee mediálně podporuje. Již posedmé se otevřou také brány sídla České obce sokolské – Tyršova domu na pražském Újezdě. Připravte se na bohatý doprovodný program! A navíc pro vás máme i soutěž o plavenky do nejstaršího pražského bazénu, který najdete právě v "Tyršáku".

clanky7/ProgramTDNocsokoloven2021(kopie).jpg

Návštěvníci se v Tyršově domě mohou zúčastnit komentovaných prohlídek, zaplavat si v bazénu, prohlédnout si výstavu Československé obce legionářské o dobrovolnicích v Československém Červeném kříži, zasoutěžit si o zajímavé ceny a plavenky, zaswingovat na koncertě Letenské dixielandu (učitel tance bude přítomen).

Zabaví se i děti, pro které zahraje loutkové divadlo a bude pro ně připraven dětský koutek. Na své si přijdou úplně všichni na swapu = výměně oblečení. Nevyměněné kousky půjdou do charitativních obchodů. Program probíhá jak v barokních prostorách Michnova paláce, tak v prvorepublikové přístavbě.

Vstup je na vše zdarma.
Rezervace prohlídek, bazénu a další informace ZDE.

 

Noc sokoloven 2021

Česká obec sokolská

25.06. 16:00

Soutěž o 3 plavenky do Tyršova domu

Chcete vyhrát jednu ze tří plavenek na 10 víkendových vstupů do nejstaršího veřejného bazénu v Praze? Odpovězte na soutěžní otázky:

  • 1) V kterém roce byl Tyršův dům slavnostně otevřen?

  • 2) Jak se jmenoval architekt, který k baroknímu paláci přistavěl tělocvičnu se zázemím?

Odpovědi na obě otázky pošlete na email kpohlova@sokol.eu nejpozději v neděli 27. 6. 2021 do 23:59 hod. Následně z nich vylosujeme tři výherce.

A to není vše!

Na sousedních ostrovech se koná v pátek 25. 6. a v sobotu 26. 6.festival United Islands. V sobotu na něm najdete i zástupce Sokola. Konkrétně členy T. J. Sokol Kampa - oddíl trampolín. Sledujte naše sociální sítě a dozvíte se detaily nejen k této akci, ale samozřejmě i k Noci sokoloven. Přehled všech zapojených sokoloven dle krajů najdete TADY.

 

United Islands of Prague 2021

Ostrovy s.r.o

25.06. - 26.06.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!