Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Kam v Praze za sportem i zábavou? Poradíme nejlepší adresy!

advertorial | 7. 6. 2021

Sport a zábava mají jít vždy ruku v ruce. A to nejen v případě, kdy se spolu baví sportovci jako takoví, ale i v případě fanoušků. Praha jakožto největší česká metropole vám přitom nabízí rovnou desítky zajímavých sportovních možností, při nichž si užijete nejen sportovní zážitky, ale také spoustu zábavy.

clanky7/nomadic-julien-Kgt2l8dq8tE-unsplash.jpeg

Raději se na sport díváte? Pak vás O2 aréna nezklame

Pro někoho znamená zábavu sport provozovat, pro jiné zase s přáteli sledovat profesionály. O2 aréna je v tomto ohledu univerzální a rozhodně nejlepší možnou adresou. Pravidelně zde hraje svoje utkání extraligová HC Sparta Praha, kde se vždy můžete nadýchat úžasné fanouškovské kulisy. Zapomenout se ale nesmí ani na jiné sportovní akce – jako může být například tenisový Fed Cup.

Za zábavou a sportem do ulic na skateboardu

Někteří ale raději užívají sportu na čerstvém vzduchu a za nic jiného by to nevyměnili. A tak je to i správně. Skateboarding je v tomto případě právě pro vás. Ať už jste profíci či nováčci, tak vám nabídne spoustu zábavy některý z pražských skateparků. Svoje areály má ostrov Štvanice, městská část Smíchov a také skatepark Gutovka nabídne celodenní zábavu. Můžete tam celé dny trénovat skate triky jako třeba Ollie nebo Nollie.

clanky7/mikolaj-felinski-6DIiHNwoQoc-unsplash.jpeg

Cyklotraily už rostou také přímo v Praze

Ještě nedávno platilo, že pražští museli vyjíždět do cyklo center mimo Prahu. A to ať už jste chtěli do přírodního trailu, nebo jen na klasický slopestyle. To se ale v posledních letech změnilo a ohromnou zábavu na kvalitních tratích najdete na okrajových částech Prahy díky jednoduchým singletrackům. Jeden z nich se nachází v lesoparku Letňany.

clanky7/william-hook-pa0rr3rVB-U-unsplash.jpeg

Štvanice nabízí nejen skatepark, ale také tenisový areál

Na Střeleckém ostrově se nachází rovnou několik sportovních center a jedním z nich je i věhlasný klub I.ČLTK Praha. Čas od času se zde pořádají profesionální turnaje s hvězdným světovým obsazením a pravidelně zde najdete trénovat české reprezentanty a reprezentantky. Zahrát si zde ale můžete také vy a věřte, že tenis dokáže jednoho skvěle utahat a pobavit zároveň!

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!