Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Show Must Go On: Vítejte v on-line světě firemní zábavy

advertorial | 18. 11. 2020

Nová doba si žádá neotřelá řešení. Vánočním večírkům na letošní sezónu už pravděpodobně definitivně odzvonilo. Co byste ale řekli na on-line teambuilding? Bezpečně, zábavně a bez hranic? Nabízíme originální řešení, jak propojit kolegy v neformálním virtuálním prostředí, ať už jsou kdekoliv na světě. Stačí vám pouze počítač, Zoom či MS Teams, připojení k internetu a zábava může začít!

clanky7/detektivhl.jpg

Pro netradiční a zábavný online teambuilding můžeme doporučit týmové hry Mad Head Show a Soutěž detektivů, obě v délce 2 hodin, bez omezení v počtu hráčů a jejich lokaci. V živém přenosu přes Zoom nebo MS Teams hráči vidí moderátora, materiály ke hře, live chat a své kolegy online. 

Mad Head show​

On-line Mad Head show je zábavná hra, ve které týmy navzájem soupeří ve virtuálním interaktivním prostředí v různých herních kolech. Ty mohou zahrnovat otázky textové, obrazové, zvukové, ale třeba i tipovací, vždy však zajímavé anebo vtipné. Hlavním cílem je bavit se! K zodpovězení otázek není potřeba mít žádné specifické znalosti. Důležitou součástí hry je živá interakce moderátora s týmy a i mezi týmy navzájem. Program je možné uzpůsobit na míru.

K hraní Mad Head Show potřebujete jen počítač a internet. Přes zaslaný odkaz získá každý hráč individuální přístup k online herní platformě. Na obrazovce pak uvidí živého moderátora, otázky nebo úkoly a živý týmový chat. Hráči jsou rozděleni do týmů po 3 - 8 lidech. Pokud se nacházejí hráči stejného týmu na různých místech, konverzují spolu v týmovém chatu nebo prostřednictvím videohovoru. Podstatnou součástí hry je dobrá nálada založená na interakci moderátora s hráči. Jedním z pravidel hry je, že pokud neznáte správnou odpověď, napište vtipnou odpověď. Živé týmové chatování a videohovory s hráči mezi jednotlivými koly umožňují komunikovat v reálném čase a naživo sdílet emoce s dalšími týmy z celého světa.

clanky7/kviz.jpg
 

Soutěž detektivů

On-line soutěž detektivů je skupinová detektivní hra, ve které týmy postupně rozplétají záludný zločin. Videozáznam z místa činu, výslechy podezřelých a analýza forenzních stop jim v tom pomohou. Hra vyžaduje soustředění, hlavním cílem je odhalit vraha! Důležitou součástí hry je živá interakce moderátora s týmy a i mezi týmy navzájem. Ke hře nejsou potřeba žádné speciální vědomosti nebo dovednosti, pouze logika, intuice, dedukce a trocha štěstí!

Vánoční večírek na míru

Pokud hledáte řešení pro komplexní on-line vánoční večírek, rádi ho pro vás sestavíme dle vašich představ. Skládat se může třeba právě z on-line Mad Head Show s vánoční tématikou, afterparty s moderátorem a DJ, kdy v uvolněné atmosféře pokračujeme jednoduchými party hrami, sdílíme vánoční přání a připíjíme si. Moderátor udržuje zábavu v chodu. A konečně máte možnost světu ukázat vašeho mazlíčka ve vánočním kostýmu. To vše za doprovodu profesionálního DJ, který Vám hraje písničky na přání. Opět není třeba nic dalšího, než váš počítač a připojení k internetu. Tak se spojte se svými kolegy, sdílejte emoce a zůstaňte v bezpečí virtuálního světa!

Přivoďte svým kolegům tu pravou sváteční atmosféru, využijte i náš Party Box, který voní, zvoní, chutná – dárek, který doručíme každému až ke dveřím. Složení party boxu můžeme samozřejmě přizpůsobit anebo připravit na míru. Chcete do boxů přidat nějaké vlastní dárky či osobní přání? Není problém, stačí když nám je včas doručíte.

clanky7/Snimekobrazovky2020-10-29v22.50.15.png


Show Must Go On je společnost, která nabízí neotřelé a originální doprovodné programy pro každou akci, ať už se jedná o korporátní večírek, teambuilding, narozeninovou oslavu či soukromou párty. Mnohaleté zkušenosti ze zábavného průmyslu po celém světě nás naučili vždy hledat nestandartní a originální řešení pro všechny naše produkce a to za použití nejmodernějších technologií a s profesionálním personálem.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!