Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Waf-Waf: Oblíbený gastro koncept přidává třetí pobočku a chystá novinky

advertorial | 14. 1. 2020

Belgické vafle, ale i domácí lívance a palačinky najdete již brzy nejenom v pobočkách Waf-Waf na Letné a na náměstí I. P. Pavlova, ale na konci tohoto týdne otevře podnik další pobočku v pražském obchodním centru. Tím ale výčet chystaných novinek pro rok 2020 rozhodně nekončí. Právě naopak!

clanky6/20200109_095059000_iOS.jpg

Už za několik dní otevře bistro Waf-Waf svojí třetí pražskou pobočku. V roce 2017 vše odstartovala restaurace na Letné. O rok později v centru na náměstí I. P. Pavlova. Loni přibyla brněnská provozovna a nyní se koncept vrací znovu do metropole, konkrétně do Palladia.

“Poprvé budeme naše oblíbené produkty nabízet v rámci obchodního centra. Zákazníci by ale neměli poznat rozdíl – na menu bude kompletní sortiment a také design prodejny a sezení se pokusíme maximálně přizpůsobit dalším pobočkám,” popisuje Jonáš Basel, ředitel Waf-Waf.

clanky6/Snimekobrazovky2020-01-07v12.25.15.png
Vizualizace, jak bude vypadat nová pobočka v OC Palladium

Zároveň zve na oficiální otevření nového Waf-Waf v neděli 19. ledna 2020 od 10 hodin: “První zákazníci se mohou těšit na speciální překvapení.” Prodejnou v Palladiu to ale letos nekončí. Podle Basela by na konci roku 2020 mohlo být jen v Praze celkem 5 zastávek s visačkou Waf-Waf.

Kde vyrostla zimní zahrada...

Vedle nových poboček se ale výrazně proměňují i ty stávající. Letenský podnik si jako dárek před Vánoci dal zbrusu novou zimní zahradu, která zvýšila kapacity interiéru na dvojnásobek (cca na 60 míst k sezení).

“Přes zimu je možné si prostor pronajmout pro nejrůznější eventy nebo třeba oslavy narozeniny. V létě budeme moct střechu jednoduše vytáhnout a nabídneme zákazníkům luxusní posezení na terase ve vnitrobloku,” těší se Jonáš Basel.

clanky6/20191118_085533000_iOS.jpg
Slavnostní otevření první mimopražské pobočky Waf-Waf – loni v Brně.

clanky6/waf.jpg
Račte vstoupit do nové zimní zahrady ve Waf-Waf v Praze na Letné!

Co ochutnat?

Všechny pobočky sítě Waf-Waf své menu pravidelně obměňují. Aktuálně jsou v nabídce zimní speciality. “Určitě bych doporučil buď trhané hovězí maso s vaflí a čedarovou omáčkou nebo lívance s glazovanými hruškami, skořicí a přelité javorovým sirupem,” uvedl ředitel Waf-Waf. Tyto speciality budou k dostání cca do poloviny března. Pak je vystřídají jarní novinky.

Další novinku plánuje Waf-Waf na první polovinu roku 2020. Chystá se výrazně rozšířit nabídku vlastních produktů, tzv. merchandising. “Už nyní nabízíme keramické plechové hrníčky, které jsou velmi populární například i u cizinců, a zrnkovou kávu. Nově zákazníkům nabídneme taky originální mikiny, trička, diáře nebo třeba láhve na vodu,” prozradil Jonáš Basel.

clanky6/20200109_095725000_iOS.jpg

 

Waf-Waf (Letná)

Unikátní koncept zaměřený na vafle a palačinky na Letné....


 

Waf-Waf (IPák Praha)

Unikátní franchisový koncept se zaměřením na vafle a palačinky s rozšířením o...


 

Waf-Waf (OC Palladium)

Waf-Waf je originální franchisový koncept zaměřený na domácí vafle, palačinky,...

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!