Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Fashion Arena Prague Outlet slaví 12. narozeniny a zve na třídenní oslavu

advertorial | 14. 11. 2019

Nejstarší pražské a co do výkonnosti nejrychleji rostoucí outletové centrum v Česku. Fashion Arena Prague Outlet umístěná v pražských Štěrboholích bude slavit 12 let od svého otevření. Za poslední rok ve svém portfoliu přivítala desítky prémiových značek v téměř dvaceti nově otevřených obchodech. Roční návštěvnost bude podle odhadů letos atakovat hranici 3 milionů zákazníků a před rokem spuštěný věrnostní program využívá už přes 40 000 zákazníků. To vše bude Fashion Arena Prague Outlet slavit během narozeninového víkendu 15.-17. listopadu ve spolupráci s první hudební stanicí TV Óčko.

reklama4/75534367_1173422172841598_1324806667023417344_o.jpg

Fashion Arena Prague Outlet si dokázala v průběhu 12 let vybudovat silné postavení na českém outletovém trhu, které koresponduje s důvěrou a dobrou pověstí získanou mezi tuzemskými i zahraničními zákazníky.

„Naše skvělé výsledky jsou výsledkem usilovné práce velkého množství lidí, kterým velice děkuji. Dnes, v době e-shopů a obchodních center, které také nabízí téměř celoročně slevy, jsme upřímně velice rádi, že se nám daří budovat pevné a loajální vztahy s našimi zákazníky,“ říká Lenka Čapková, ředitelka Fashion Arena Prague Outlet.

„Právě oni jsou naší prioritou, jich se ptáme, jaké značky máme do centra přivádět, co se jim nelíbí, v čem nás naopak mají rádi. Skvělý úspěch zaznamenáváme také s naším novým věrnostním programem Fashion Club, který má za víc jak rok existence přes 40 000 vracejících se zákazníků,“ dodává.

reklama4/_MG_7181.jpg

Fashion Arena Prague Outlet v pražských Šterboholích otevřela své brány zákazníkům v roce 2007. O rok později již přivítala miliontého zákazníka a o tři další, se roční návštěvnost pohybovala pod dvěma miliony ročně. Zájem rok od roku i nadále roste, dnes centrum měsíčně navštíví necelého čtvrt milionu osob, což se již blíží hranici třech milionům zákazníků za dvanáct měsíců.

 

Fashion Arena Prague Outlet

Fashion Arena Prague Outlet je outletové centrum v České republice, které nabízí...

Stále rostoucí nabídka obchodů

Aktuálně je možné vybírat z produktů více než 200 světových i lokálních módních značek, přičemž portfolio se podle aktuálních trendů a zákaznických preferencí neustále rozšiřuje. V průběhu roku 2019 se zde otevřelo 11 nových obchodních jednotek.

reklama4/_MG_7166.jpg

Mezi nejzajímavější patří multibrandový obchod tří velikánů HUGO by Hugo Boss, PENNYBLACK a McQ by Alexander McQueen nebo prodejna světoznámých brýlí Outly. Mezi dalšími se objevují holandská denimová značka G-Star RAW, německé lifestylové oblečení Camel Active, kalifornská obuv Skechers, italská móda Corso Roma, německé bundy Wellensteyn, český hračkářský řetězec Sparkys nebo první outlet prémiových sportovních značek Endorphin Republic.

Den před narozeninovými oslavami otevře nově zrekonstruovaný obchod jedna z nejoblíbenějších značek centra, obchod Nike Factory Store. Díky značnému rozšíření půjde o největší Nike Store v ČR s rozšířenou nabídkou, která potěší nejen golfisty. Kromě obchodů si zákazníci mohou užívat také nabídku nových služeb. Food court se rozrostl o indickou restauraci Satyam a provoz zde zahájilo také luxusní nehtové studio Cloudy Spa.

reklama4/Oslava11.narozenin_FashionArenaPragueOutlet3.jpg

Oslavy narozenin spojené s TV Óčko

Třídenní oslavy odstartují v pátek 15. listopadu a skončí v neděli 17. listopadu. A navíc všechny tři dny máme otevřeno již od 9:00 hod. Připravena je originální show plná českých hvězd, soutěží a módních přehlídek. Konkrétně se zákazníci mohou těšit na DJ Pedra (pátek), DJ & saxofonistu SaxoFrancise (sobota) nebo Martina Hájka (neděle). Doplňovat je budou svým vystoupením úspěšní beatboxeři, street tanečníci a parkouristi. Moderátorského žezla se v pátek chopí Ivana Kulhánková alias Fancy, v sobotu ho převezme Vojta D a neděli zakončí Ondřej Urban.

Pro milovníky módy budou každý den ve třech blocích od 12:20 do 12:45 a následně odpoledne od 13:45 do 14:10 a od 15:45 do 16:10 připraveny módní přehlídky s MISS CZECH REPUBLIC 2019. Po přehlídkách bude následovat soutěž OBLEČ SE NA PÁRTY. Návštěvníci tak mohou zkusit své štěstí v soutěži, anebo raději vsadit na jistotu a využít neopakovatelných atraktivních cenových nabídek stovek prémiových značek, které budou dostupné po celou dobu narozeninových oslav.

 

12. narozeniny Fashion Arena Prague Outlet

Fashion Arena Prague Outlet

15.11. - 17.11.

reklama4/Oslava11.narozenin_FashionArenaPragueOutlet19.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!