Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Rozlouskněte Vánoce v Centru Černý Most a přijďte na velkolepou lední show

advertorial | 15. 11. 2018

Centrum Černý Most zahájí nejkouzelnější období roku velkolepou multimediální show na ledě inspirovanou pohádkou Louskáček. Dne 17. listopadu při příležitosti rozsvícení 12 metrů vysokého vánočního stromu, který je poprvé v moderní historii centra živý, se mohou návštěvníci těšit na velkolepou krasobruslařskou podívanou s efekty a triky a spousty dárečků od obchodů centra. Od 10. listopadu bude na Černém Mostě pro všechny milovníky bruslení otevřeno i velké kluziště Ice Arena.

clanky5/Snimekobrazovky2018-11-14v17.19.26.png

Multimediální show na lední ploše umístěné před centrem (vstup od metra) inspirovaná pohádkovým příběhem Louskáčka bude zahájena v 17 hodin. Její průběh budete moci sledovat také na velkých obrazovkách umístěných venku i uvnitř Centra. Hudební doprovod tvoří krásné a známé Čajkovského melodie z baletu Louskáček a skladby ze soundtracku k filmu Louskáček a čtyři říše.

Součástí show bude vystoupení pětinásobné mistryně ČR v krasobruslení Elišky Březinové, která si zahraje cukrovou vílu, jako myší král se představí několikanásobný mistr ČR Petr Kotlařík. Spolu s nimi uvidíte juniorské krasobruslaře z VSK Technika Brno. Koncept show vytvořila choreografka Ivana Hannichová, na choreografii bruslařů se podílela Mirka Hájková, trenérka a zakladatelka klubu.

clanky5/Snimekobrazovky2018-11-14v17.20.30.png

Po skončení show se před západním vstupem rozsvítí téměř 12 metrů vysoký živý vánoční strom. Za doprovodu Marching Toy Drum Bandu Františka Zemana a pohádkových postav budou postupně rozsvěceny další atrakce v centru. Vyvrcholení show proběhne ve Food Courtu, kde kromě velkého překvapení na návštěvníky čekají i dárečky od partnerů obchodů centra. Navíc zákazníci jistě ocení spoustu slevových a akčních nabídek. Mezi nimi i nabídku Multikina CineStar v podobě akce1+1 zdarma na promítání Louskáčka v 15 a v 18:30 hodin.
 
Vánoce se tak v Centru Černý Most ponesou v pohádkovém duchu Louskáčka. Téma vánoční výzdoby je patrné od exteriéru, který navozuje atmosféru divadelní scény, až po detaily v interaktivních koutcích interiéru. Dominantou exteriéru je živý strom o velikosti téměř 12 metrů se světelnou animací spouštějící se v pravidelných intervalech.

clanky5/Snimekobrazovky2018-11-14v17.19.57.png

Zákazníci v centru naleznou více jak 5 000 louskáčků různých velikostí, ti nejvyšší s výškou až 180 cm. Louskáček je navíc ztvárněn originálně, vlídně a s úsměvem. Na Central Plaza by návštěvníci určitě neměli minout Louskáčkův zámek, který slouží jako vstupní brána do pohádky.

Malí i velcí zde zažijí různá pohádková kouzla, setkají se s průvodci, zejména Kouzelným Zvonečkem, a nakonec mohou prostřednictvím Louskáčkovy pošty poslat někomu blízkému přání. Louskáčkův zámek tvoří 3 věžičky a v každé čeká nějaké interaktivní překvapení. Celá výzdoba je doplněna stylovou ilustrací s pohádkovým textem, aby byl pobyt v pohádce opravdu přesvědčivý, hravý a poučný.

clanky5/Snimekobrazovky2018-11-14v17.19.43.png

Probruslené Vánoce

Na Černém Mostě vyroste i osvětlené kluziště o rozměrech 30 x 20 metrů, které bude v provozu od 10. listopadu až do 31. ledna 2019. K vytvoření takto velké ledové plochy bylo zapotřebí 55 tun ledu, 5000 litrů chladiva a 5,5 kilometrů chladicích cívek. Pro návštěvníky bude po celou dobu provozu k dispozici půjčovna a brusírna bruslí, helmy a chrániče či výukové hrazdy pro nejmenší, úschovna věcí a občerstvení.

Kluziště je otevřeno každý den v intervalech od 9 do 12 hodin, 12:30 do 15 hodin, 15:45 do 18 hodin a 18:30 do 21 hodin. Otevírací doba se během státních svátků může lišit. Vstupné je 80 Kč za osobu, případně mohou návštěvníci využít rodinného vstupného za 250 Kč, děti do 5 let mají vstup zadarmo.

 

Bruslení v Centrum Černý Most

Centrum Černý Most

10.11. - 31.01.

Více informací naleznete na www.centrumcernymost.cz nebo na www.facebook.com/centrumcernymost.

clanky5/u_MG_3238.jpg

clanky5/u_MG_3428.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!