Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Prague Design Week odstartoval: 7 dní, 82 designérů

advertorial | 21. 5. 2018

Pražský týden designu Prague Design Week 2018 zaplní dvě patra Kampusu Hybernská 4, bývalého bytového domu na začátku ulice Hybernská, jen asi 50 metrů od Obecního domu. Od 21. do 27. května 2018 budete moct po sedm dnů zhlédnout aktuální tvorbu osmi desítek vystavovatelů, a to od nápaditého nábytku přes produktový design či studentské koncepty až po módu či šperky. Akce je samozřejmě prodejní a CityBee je jejím mediálním partnerem.

clanky5/purista(0).jpg

 

Prague Design Week

DesignCorporation

21.05. - 27.05.

Akce se bude již pátým rokem skládat ze čtyř hlavních částí:
1/ 
První je samotná výstava designérů.
2/ Druhou částí jsou každodenní přednášky a workshopy vystavovatelů s návštěvníky.
3/ Třetí částí je Design Kino, které bude nepřetržitě promítat krátká videa o designu nejen z České republiky.
4/ Poslední čtvrtou částí bude měsíční prezentace vybraných designérů ve výlohách v Pasáži českého designu pod Českou národní bankou, tedy asi 70 metrů od konání akce.

Hlavním motivem akce je vrátit designu původní lesk. Prague Design Week nechce návštěvníkům ukazovat jen nejnovější počiny pečlivě vybraných designérů, studentů, kreativců, umělců a výrobců. Cílem je ukázat design jako kreativní disciplínu, množství práce, nutné zručnosti a trpělivosti, která vedla k vystavenému výsledku.

Každý z vystavovatelů tedy ve své expozici poodhalí proces tvorby, který se za jeho výtvorem skrývá. Setkat se tak budete moci s ukázkou materiálů, forem, nástrojů, polotovarů či přímo celých dílen, kde budou sedm dnů designéři tvořit nebo třeba vyrábět návštěvníkům jejich produkt na míru.

Na co se letos můžete těšit?

clanky5/_MG_8900.jpg

clanky5/ConcreteTopSolutions6.jpg

clanky5/SWB-Strijp-S-9813.jpg

clanky5/titulka.jpg

clanky5/CBWL_G4.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!