Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Noc literatury 2018: Kdo bude letos číst & exkluzivní místa

doporučujeme | 7. 4. 2018

V technologických tunelech Národního divadla, na střeše divadla DISK nebo v synagoze z konce 16. století, tam všude letos 18 interpretů představí 18 zajímavých knih od současných evropských autorů. CityBee je mediálním partnerem 12. ročníku Noci literatury. Na středu 9. května si proto raději nic neplánujte, tahle noc bude hodně čtivá.

Text: Lukáš Rozmajzl

clanky5/NL-obr-FB-stranka.jpg


Noc literatury se v metropoli koná každý rok v jiné městské části a v letošním roce to bude Staré Město a Nové Město Prahy 1. Čtení probíhají paralelně – na všech místech se čte od 18 hodin, ukázky se opakují vždy v půlhodinových intervalech a poslední si můžete poslechnout ve 22.30 hod.

Kde se bude letos číst?
Co se bude letos číst?
A kdo bude číst?

Odpovědi na všechny tři otázky najdete v mapě. Račte si kliknout!

 

Noc literatury 2018

Česká centra

09.05. 18:00

clanky5/IMG_4162.jpg

V loňském ročníku Noci literatury se četlo například v tramvaji... Foto: Jan Líbal


clanky5/IMG_4172.jpg

... nebo v podzemí. Foto: Jan Líbal

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!