Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Začátek jara oslavte pivními speciály nebo na Žižkovské noci

doporučujeme | 18. 3. 2018

První jarní den letos připadá na úterý 20. března. Vyrazte do města oslavovat! Letos netradičně ještě v rukavicích a čepici... Nouze v tomto týdnu nebude o dobré pivo ani o pořádnou párty. Chystá se totiž několik pivních akcí i festival Žižkovská noc. Děti zatím můžete nechat pohlídat ve zbrusu nové Lemarket - hlídárně.

zizkovskanoc.jpg

Vyprávění, cestování, designování

Na 20. března nepřipadá jen první jarní den, ale i Světový den vyprávění. Chcete-li se naučit poutavě vyprávět nebo máte-li jen chuť poslouchat, nenechte si festival Storyslam ujít.

 

Storyslam - Světový den vyprávění

Langhans - Centrum Člověka v tísni

20.03. 14:00

Cestujete rádi? Napadlo vás někdy, jak vaše návštěva ovlivní životy místních obyvatel nebo jaký dopad bude mít vaše dobrodružství na životní prostředí? Nad těmito a dalšími otázkami se můžete zamyslet spolu se zkušenými cestovateli ve středu.

 

Cestování, jde to i jinak?

Skautský institut na Staromáku

21.03. 17:30

To nejlepší z českého designu nabídne výstava ve SmetanaQ. Obdivovat budete moci design, módu, šperky, ilustrace, fotografie i grafiku.

 

Festival Best of: CGD 2017

SmetanaQ

22.03. - 25.03.

slide02.jpg
Nejlepší z nominovaných designérů na Ceny Czech Grand Design 2017 uvidíte v kreativním prostoru SmetanaQ. 

Potrava pro tělo i pro duši

V pátek vás nakrmí v Kampusu Hybernská. Kromě ochutnávání kvašených a fermentovaných lahůdek však můžete i soutěžit. Stačí přinést vzorek kimči.

 

Kimči battle v1.0

Kampus Hybernská

23.03. 17:00

O duševní potravu a pořádný relax po pracovním týdnu se postará Žižkovská noc, která ovládne podniky po celém Žižkově. Celkem 3 večery nabídnou více jako 500 interpretů a přes 60 scén. To vše jen za pár korun (250 Kč na jeden den, 500 Kč na všechny tři dny).

 

Žižkovská noc 2018

Žižkovská Noc

22.03. - 24.03.


 

Zažijte Velkou Británii

Britské velvyslanectví

23.03. 10:00

Na pivo trochu jinak

Vyrazit s kamarády na jedno do oblíbené hospody je možná fajn, ale tento týden je rozhodně ten nejvhodnější čas vyzkoušet něco jiného. Ve středu vám BeerGeek Bar nabídne pestrou paletu ruských piv z několika různých pivovarů, v pátek seženete na Pražském festivale piva lahodné moky ze třiceti různých pivovarů a rovněž v pátek otevře své brány Pivovar Lužiny. Těšit se můžete na prohlídku s odborným výkladem.

 

Ruská pivní revoluce

Beergeek Bar

21.03. 15:00


 

PBFest - Pražský festival piva

UZAVŘENO: Obchodní dům Kotva

23.03. - 24.03.


 

Otevíráme brány

Pivovar Lužiny

23.03. 18:00

trilobit.jpg
Na Pražském festivale piva ochutnáte i pivo z Pivovaru Trilobit, který najdete v původních prostorech libeňského pivovaru.

3 tipy pro maminky (a tatínky) a jejich malé špunty

Abyste s dětmi mohli někam vyrazit, musíte je nejprve obléct. Že zase ze všeho vyrostly? Nevadí, stylové kousky (ale i hračky nebo knížky) za pár korun pro ně seženete na bazaru v Hybernské. 

 

Dobročinný bazar: JakPak by se děti oblékly?

Studentská Hybernská

19.03. - 20.03.

Designový Lemarket se spojuje s Hlídárnou a vzniká tak super nové místo - jak dětský koutek s hlídáním, tak i coworking pro maminky, místo pro workshopy nebo stylové narozeninové oslavy. V tomto týdnu tu navíc máte 1 hodinu hlídání zdarma.

 

Lemarket - hlídárna. První týden radosti

Lemarket - hlídárna

19.03. - 25.03.

Přivítejte s dětmi jaro. Jak? Tím, že přivábíte zpět ptáky z teplých krajin, spálíte Moranu a opečete si první letošní buřty.

 

Vítání jara

Klub Ulitka

20.03. 16:00

lemarket.jpg
Lemarket - hlídárna = pohodové prostředí pro maminky i pro děti.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!