Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

GoFit.io: Najde lekci cvičení dřív, než vy najdete tenisky

advertorial | 8. 3. 2018

Necvičíte? Neplatíte! Roční členství v posilovnách a fitness centrech je zavazující. Pokud se nechcete vázat, ale přesto chcete cvičit, zkuste GoFit.io. Díky této webové stránce stačí jednou kliknout a můžete cvičit kdekoli a kdykoliv. 

pos.jpg


V roce 2015 se jeden britský podnikatel, jenž často cestoval z pracovních důvodů do Prahy, rozhodl, že už ho nebaví neustále hledat rozvrhy lekcí bojového umění v Praze. Všechna místa, která našel, nabízela pouze lekce s podmínkou ročního členství, které už platil v Londýně.

O pár měsíců později, když byl s kamarády v kavárně, jim sdělil svoji zkušenost s hledáním lekcí bez ročního členství. V tu chvíli jim došlo, že oni všichni by potřebovali nějaký systém, který by byl pro ně dostatečně flexibilní. Jejich dynamický styl života potřebuje něco, co jim nikdo nemůže nabídnout. 

Nakonec se běžné klábosení nad kafem proměnilo v brainstorming, který následovaly řady dalších brainstormingů, díky kterým vymysleli start-upový projekt v Praze – GoFit.i o.

Kdykoliv a kdekoliv

GoFit.io je webová stránka, která umožňuje přihlášení do různých sportovních aktivit od jógy, posilovny, plaveckého bazénu a v blízké budoucnosti crossfit nebo dokonce i běžecké a cyklistické aktivity. I když je GoFit.io stále na začátku své cesty, i přesto jsou provozovatelé ochotní nabízet lidem příležitost cvičit kdekoliv a kdykoliv, pokud udělají pár kliknutí.

joga%281%29.jpg

Benefitů při využívání služeb GoFit.io je řada:

%C4%8D%C3%ADsla/blue-01.jpgVyhnete se placení ročního členství, když ho nemůžete celé do konce využít, čímž ušetříte peníze, které byste museli zaplatit.

%C4%8D%C3%ADsla/blue-02.jpgMůžete cvičit různorodé sporty. Díky GoFit.io můžete navštívit různé lekce na mnoha místech. Klidně dnes můžete zajít na jógu a pak začít chodit do kajakového kurzu na Vltavě, zítra si můžete jít zacvičit do posilovny, která je hned vedle místa Vašeho pracovního meetingu, nemusíte jezdit do té, která je kousek od Vaší kanceláře či bytu.

%C4%8D%C3%ADsla/blue-03.jpgZapomeňte na podmínky, skryté poplatky a upisování se na několik měsíců či let – prostě plaťte, když zrovna jdete cvičit.

%C4%8D%C3%ADsla/blue-04.jpgJejich vyhledávač sportovních aktivit v Praze Vám ušetří mnoho času, navíc Vám poskytne veškeré informace pro zjednodušení Vašeho rozhodnutí, na jaký sport půjdete a kam. Tím ušetříte čas při hledání a můžete ho využít pro cvičení!

V životě jsme všichni velice zaneprázdnění a realita se často odchyluje od našich představ a snů. Cvičení by mělo být zábavné, což GoFit.io nabízí a jeho rozmanitá nabídka aktivit Vám konečně pomůže k dosažení Vašich cílů.

Během pár vteřin si můžete najít perfektní místo na cvičení a ihned si zarezervovat lekci se zvýhodněným vstupným a to všechno na jednom místě. Cílem tohoto projektu je stát se největším online poskytovatelem sportovních aktivit v České republice, díky kterému bude mít každý člověk možnost navštívit jakoukoliv aktivitu s pocitem svobody. 

Pokud jste turisté a nebo pracovně cestujete a chcete si udržet svůj fitness režim, pak je GoFit pro vás. 

Lekci vhodnou právě pro vás najdete ZDE.

bigboard/citybee.png

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!