Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Oslavte MDŽ tatarákem, upleťte si čepici a soutěžte s Přáteli

doporučujeme | 4. 3. 2018

Nový týden bude v metropoli k prasknutí nabitý akcemi. Odstartuje ho pondělní záplava kvízů se seriálem Přátelé po celém městě a zakončí pořádný tatarák v Restauraci Zenklovka. Mezitím se budou plést ponožky a čepice, ochutnávat dezerty i promítat dokumentární filmy o lidských právech. A to není zdaleka vše!

venuse.jpg

Pondělí s Přáteli a s přáteli

Holky a kluci z DámeKvíz? přišli se super nápadem - uspořádat kvíz plný otázek ze seriálu Přátelé. A jelikož tenhle seriál milují snad úplně všichni, konají se kvízy v podnicích po celé Praze. Soutěžit se bude v Café Kampus, Klubu Joe, podniku Joystick i na spoustě dalších míst...

[friends.jpg]

Šijeme, tvoříme, pleteme…

Poslední zimní dny jsou ideálním časem, kdy se ještě můžete pustit do šití, tvoření a pletení. Pokud to neumíte a babičku máte až na Moravě, nevadí. Do tajů krejčovského řemesla vás zasvětí na Petřinách, plátěnou tašku si zkrášlíte na řemeslné dílně ve vinohradské kavárně a plést vás naučí v centru města ve Sněmovní 7.

 

Došito - kurz - úvod do šití

Došito

06.03. 18:00



dosito.jpg
Došito

Jak oslavit Mezinárodní den žen

Dámy, ve čtvrtek 8. března nečekejte na karafiáty od partnera a raději vyrazte s kamarádkami slavit Mezinárodní den žen do Venuše ve Švehlovce na Fatální feminní festival. Těšit se můžete na umění o ženách, od žen, pro ženy, divadlo, tanec, poezii i box.
Pro dámy, které rády vaří, nachystal Chefshop ochutnávky dezertů i koktejlů, dílničku pro děti a jako dárek kuchařku Chefparade.

 

Venušiny dny 2018

Venuše ve Švehlovce

07.03. - 11.03.


 

Mezinárodní den žen v Chefshopu

Chefshop

08.03. 09:00

PÁNOVÉ POZOR! Ačkoliv v tomto týdnu žádný svátek nemáte, víme o místě, kam byste rozhodně měli vyrazit. Je to restaurace Zenklovka, ve které proběhne Týden tataráků.

 

Týden tataráků

Restaurace Zenklovka

05.03. - 11.03.


 

Tři tipy na závěr

%C4%8D%C3%ADsla/red-01.jpg V pondělí v Praze startuje festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět. Festival letos uvede 128 filmů a přiveze 120 mezinárodních hostů. Kdo nechce jen sedět v kině, může se před filmem proběhnout nebo se filmem prošlapat na kole.

 

Jeden svět 2018

Člověk v tísni

05.03. - 14.03.

%C4%8D%C3%ADsla/red-02.jpg Ve Skautském institutu na Staromáku se chystá debata s prezidentským kandidátem, o kterém se mluví jako o jednom z vítězů voleb, i když nevyhrál. S Markem Hilšerem.

 

Debata s Markem Hilšerem

Skautský institut na Staromáku

07.03. 19:00

%C4%8D%C3%ADsla/red-03.jpg Výstava sociální antropoložky Barbory Bírové zprostředkuje prostřednictvím fotografií a zvukových záznamů každodenní zkušenost lidí bez domova. Bude k vidění ve Studiu Alta.

27912545_1777108799026625_8255350936349473693_o.jpg
Barbora Bírová: Obrazy bez domova

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!