Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Filmy pro otrlé diváky, nášup reklam v kině i polívková smršť

doporučujeme | 25. 2. 2018

Olympiáda skončila, jaro je v nedohlednu (ačkoliv březen už klepe na dveře) a nebýt té spousty zajímavých akcí, které se v Praze chystají, mohli byste snad i upadnout do deprese. Naštěstí vás v novém týdnu pobaví stand-up komici, virtuální realita i záplava netradičních reklam v kině. Kdo potřebuje zahřát, ať vyrazí na Anděl na polévku.

polivka%281%29.jpg

Tipy na akce trvající (skoro) celý týden

Namasírujte svaly, od pondělí do pátku budete během obědové pauzy běhat na Anděl na polévky uvařené předními českými kuchaři. Koupí bramboračky, cibulačky nebo třeba batátové polévky navíc pomůžete lidem po prodělané cévní mozkové příhodě nebo lidem s jiným získaným poškozením mozku.

 

Polívková smršť na Andělu

ERGO Aktiv, o.p.s.

26.02. - 02.03.

Pokud máte pocit, že jste v kině už všechno viděli, tak tenhle festival je to pravé pro vás. V rámci Festivalu otrlého diváka se budou promítat filmy výstřední, nechutné i absurdní. Uvidíte třeba mravence podmaňující si lidstvo, mimozemské kočky bojující s hleny nebo pozemské kočky zápasící s celofánem.

 

Festival otrlého diváka 2018

Kino Aero

27.02. - 04.03.


 

Poslední únorový den…

…bude hlavně pro ženy. Na Žižkově se bude vyšívat (nebo chcete-li vyšíváním protestovat) proti současným problémům ve společnosti - proti rasismu, ageismu, sexismu a dalším formám útlaku. Vítány jsou nejen ženy, ale i muži nebo děti. Ve Sněmovní 7 se bude odpočívat, a to při poslechu rozhovorů s inspirativními ženami (herečkou Magdou Vašáryovou a oděvní designérkou Liběnou Rochovou).

 

Radikální vyšívání na Žižkově, No.1

Přestupní stanice

28.02. 17:00


 

Spoluženy vol. 10

Sněmovní 7

28.02. 19:30

23916586_1535932029834417_6524855184124836731_o.jpg
Spoluženy motivují, inspirují a propojují. Takhle vypadala jedna z minulých akcí ve Vnitroblocku.

 Poslední pracovní den týdne

V televizi jsou sice otravné, ale do kina na ně zajdete rádi. Co je to? Reklamy! Už v pátek se můžete těšit na více než pět hodin nejlepších reklam světa.

 

Playstation Noc reklamožroutů 2018

Kino Lucerna

02.03. 19:00

Cross Club ovládnou stand-upeři. Počítat můžete nejen s brilantními gagy, ale i se vstupem zdarma.

 

Stand-Up Comedy v Crossu

Cross Club

02.03. 19:30

Pokud jste párty typ, pak rozhodně nesmíte chybět na první oficiální opening party údajně největšího HipHop & RnB klubu v Praze. Najdete ho v centru v ulici Rybná.

 

Official Opening Party PRAH music club restaurant

PRAH music club restaurant

02.03. 20:00

Reklama nemusí být vždy nuda..

 Virtuální realita

Ponořte se do jiných světů! Goethe-Institut stále nabízí možnost ponořit se do světa Řehoře Samsy a na vlastní kůži zažít proměnu v brouka. Festival tanečních filmů vás zve na premiéru tanečního filmu ve virtuální realitě. A na jaro se chystá velké překvapení v ulici Na Příkopě. Probudí se tu Golem.

 

Kafkova „Proměna“ jako virtuální realita

Goethe-Institut

24.01. - 29.03.



 

Golem VR

Vstupte do největšího prostoru s virtuální realitou v Evropě. Už v květnu....

   
 Díky brýlím se v Goethe-Institutu ocitnete ve světě, v němž vše známé působí podivně cize – také vlastní tělo, a především ono.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!