Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Úterý 25/7: Namíchejte si koktejl umění i šíleností

doporučujeme | 25. 7. 2017

V úterý si můžete namíchat podvečerní koktejl podle vlastní chuti. Záleží jen na vás, zda tenhle letní drink bude extra pálivý, super žlutý nebo vás roztančí. V letním kině se dnes večer můžete těšit na Rogue One: Star Wars Story nebo na Barona Prášila.

swing na náplavce

Šílení lidé, co dělají šílené věci

Šílenci se žlutými trabanty pořádají v Písecké bráně velkou open air přednášku. Už se probojovali Střední Asií, Afrikou, Jižní Amerikou, Austrálií a Jihovýchodní Asií, teď to všechno zamíchají, protřepou a vytvoří zabijácký koktejl toho nejlepšího. Zajídat tento šílený drink doporučujeme na ještě šílenější akci – na soutěži v pojídání pálivých jídel.




trabant.jpg

Akce na dnešní (pod)večer

Na náplavce se bude tančit swing, u Prastánku na Malostranském náměstí se budou recitovat básně a v Karlíně zazní hudba. Romantik, poetik a melancholik David Pomahač zahraje skladby o hledání toho, co vlastně hledáme úplně všichni.

 

Swing na náplavce

Bajkazyl

25.07. 17:30


 

Slam poetry u Prastánku

Národní galerie

25.07. 19:30


 

David Pomahač (Kieslowski)

Přístav 18600

25.07. 18:30



Všechny zbývající akce, které vám doporučujeme na dnešní (pod)večer, jsou tak trochu o konání dobra:
► O záchraně starých jízdních kol a jejich přeměně na růžové superstroje.

 

Unexpected Talks

Westfield Chodov

25.07. 18:00

► O nové knihovně, kde vám půjčí stativ, kytaru, jednokolo, kolečkové brusle i palubní kufr.

 

Library of Things startuje

Studentská Hybernská

25.07. 18:00

► A hlavně o akci, díky níž můžete konat dobro i vy. Tahle akce se jmenuje Missing Maps Mapathon a ten kdo se jí zúčastní, pomůže humanitárním organizacím zmapovat místa, která jsou nejvíce ohrožena krizemi. Předchozích zkušeností s mapováním netřeba.

 

Červencový Missing Maps Mapathon V Praze

Studentská Hybernská

25.07. 18:00


rekola.jpg


Letní kina dnes večer promítají

 

Letní Kino – Baron Prášil

Werichova vila

25.07. 21:30


 

Letní kino - Rogue One: Star Wars Story

Žluté lázně

25.07. 21:00


 

Das Sommerkino Praha: B-Movie

Containall

25.07. 21:30


 

Trpká úroda

Letní kino Regina

25.07. 21:30


 

Kinobus Čakovice

Kinobus

25.07. 21:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!