Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Pondělí 17/7: Vyrobte si skleničku a potkejte se s netopýry

doporučujeme | 16. 7. 2017

Na pondělním ránu je pozitivní minimálně jedna věc - dostanete nové vydání Letní Prahy a v něm tipy na TOP akce. ;-) Dneska vás naučíme, jak si vyrobit vlastní skleničku, zblízka vás seznámíme s netopýry a dáme vám ochutnat ty nejlepší donuty ve městě. A samozřejmě bude přehled letních kin a ještě několik střípků, které doplní mozaiku pondělního dne. Užijte si město!

clanky4/17_7_FB.jpg

Co vás dnes zaručeně rozpálí...

... a letní slunce to bohužel nebude. Flašky od vína nebo jiného alkoholu z víkendových párty tentokrát nevyhazujte. Z prázdných důkazů vaší spotřeby si totiž budete moct vyrobit originální skleničku nebo vázu třeba se jménem. Na workshop skleněné recyklace jste zváni do Holešovic.

 

Workshop pukání skla vol.2

Vnitroblock

17.07. 17:00

Akce na pondělní (pod)večer

Po práci se běžte projít rostlinným bludištěm u Národního divadla. (Odpoledne by pršet nemělo.) Pak se dostanete na křižovatku - jedna cesta vás zavede na párty na střechu, druhá odbočka vás nasměruje za nákupy a třetí za poznávačkou pražských ptáků a blízké setkání s netopýry.

 

Victoria pragensis

Hænke

01.07. - 03.08.


 

Mix@Six: the Rooftop

La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

17.07. 18:00


 

Late night shopping v Koncept story

Koncept story

17.07. 20:00


 

Večerní vycházka za ptačími sousedy

Městská část Praha 16

17.07. 19:00


Kam dnes večer do letního kina:

 

Letní kino v kolejišti: Amer

Nákladové nádraží Žižkov

17.07. 22:00


 

Letní kino - Riegrovy sady - Salton Sea

Park Riegrovy sady

17.07. 21:00


 

Kinobus Libuš

Kinobus

17.07. 20:30


Říkal tady někdo donut?

Včera konečně kousek od Žižkovského vysílače otevřel Donut Shop. Za jediný den vyprodal várku 600 kousků, to měl někdo pořádný hlad, nebo prostě oni umí... #chuťovka

 

Donut Shop

Ručně vyráběné donuty od začátku do konce. A k nim samozřejmě výběrová káva....

clanky4/15192788_1784363491812398_6905582923388911589_n.jpg
Foto: Donut Shop

Co pít v létě?

Kolegové z portálu Médiář.cz dali dohromady přehled nápojových novinek na českém trhu. Jsou tam nové ležáky, nealko piva i cidery.

Tetování!

A na pondělí připadl taky něco jako Mezinárodní den tetování. Kérka vůbec není výstřelek moderní doby, podobné “ozdoby” na sobě mají i tisíce let staré mumie. Ostatně pokud vás takzvaná skarifikace zajímá, sáhněte po knize Dějiny tetování.

via GIPHY

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!