Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Za měsíc vypukne River food festival na hladině Vltavy

tisková zpráva | 11. 4. 2017

River food festival slibuje restaurace na vodě, tropický ostrov, noční market, jazzový koncert, výstavu obrazů, cooking show a mnoho dalšího. Kromě toho se můžete těšit také na několik nápaditých odpočinkových zón, jako je písečná pláž, lehátka na pontonech, piknikování v parku nebo sezení ze sena či sudů.

DSC_0006-768x512.jpg

Na festivalu se představí na 40 účastníků, kteří zastoupí světové kuchyně a delikatesy. Šéfkuchaři špičkových restaurací připraví peruánské hovězí srdce, chobotnici po galícijsku, chilli con carne nebo japonské jakatori. Součástí akce budou i restaurace umístěné na vodní hladině.

V deli zóně budou moci návštěvníci ochutnat ústřice, sardinská vína, šneky, kávu z české pražírny, luxusní čokoládové pralinky, lanýže, tropické ovoce nebo molekulární kuchyni. Chybět nebude sekce food trucků, kde se představí to nejlepší ze street food nebo čajovna umístěná v pantheon stanu.

 

River Food Festival

Food Event

12.05. - 14.05.

Stand-up comedy i dražba obrazů

Po celé tři dny je připraven bohatý doprovodný program. Vystoupí stand up comedy Na stojáka, Skety, Václav Koubek nebo Ukulele Orchestra. V sobotu a neděli se uskuteční výstava umění a následná dražba obrazů – Free Art Friday.

POZOR! Organizátoři připravují jedno velké, ale opravdu velké překvapení.

Cena vstupného 150 Kč/den na místě nebo v předprodeji 100 Kč/den (děti do 12 let a ZTP zdarma). Součástí vstupného je šeková knížka se slevami, které poskytnou zúčastněné restaurace a bistra a které budete moci uplatnit při návštěvě jejich kamenných provozoven.

clanky4/riverfoodfestival.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!