Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ o 6 lístků na festival ženského nového cirkusu

tisková zpráva | 14. 3. 2017

V pražském multifunkčním prostoru KD Mlejn se uskuteční od 29. března do 2. dubna již šestý ročník mezinárodního festivalu nového ženského cirkusu Fun Fatale. Ojedinělá akce představí nevídané akrobatické kousky na na zemi, na šálách, hrazdách, lanech či dokonce na kovovém pletivu. CityBee je mediálním partnerem festivalu a máme pro vás soutěž o vstupenky.

clanky4/B.jpg

 

Tak jako každý rok, i letos se do Mlejna sjedou ženy z různých koutů Evropy, aby oslavily svátek nového ženského cirkusu. Spojení divadla a často až neuvěřitelných fyzických výkonů si právem získalo nadšené příznivce mezi českými diváky. Letos se mohou návštěvníci těšit na akrobatky nejen z Čech, ale také z Německa, Švédska, Norska, Finska, Francie či Portugalska.

Ojedinělý festival představí malým i velkým divákům nevídané akrobatické kousky na na zemi, na šálách, hrazdách, lanech či dokonce na kovovém pletivu. Vzduchem budou poletovat míčky žonglérek, elegance, ženská krása i humor. Zkrátka, v novém cirkusu si každý najde to svoje, z čeho si odnese nezapomenutelný zážitek.

Nebude chybět ani program pro děti, které nový cirkus prostě milují. Aby ne, často při takových představeních můžeme všichni na chvilku zapomenout na gravitaci, představit si, že umíme létat a že možné je snad úplně všechno.

 

Fun Fatale 2017

Mlejn

29.03. - 02.04.

clanky4/Afun2017.jpg

Komorní útulný prostor KD Mlejn umožňuje divákům obdivovat výkony umělkyň tak zblízka, jak je to jen možné. Nový cirkus v této podobě diváky vtáhne do děje, stávají se součástí představení a jejich prožitek spoluvytváří zcela unikátní a jinde nevídanou atmosféru. Náročné výkony akrobatek, mimika jejich tváře a ojedinělá možnost komunikace s publikem zprostředkovává nový cirkus doslova nadosah. Také proto však doporučujeme včasný nákup vstupenek na vybraná představení, kapacita sálů v KD Mlejn je omezená.

Stále více nadšenců objevuje akrobatické disciplíny a zjišťuje, že to, co se zdálo nedosažitelné, se mohou díky tréninku naučit. Také letos proto budou součástí programu workshopy pro děti i dospělé, kde se zájemci přiučí akrobatickému umění od těch nejlepších v oboru.

SOUTĚŽ o 6 vstupenek JIŽ SKONČILA ! ! !

Kdo odpoví správně na otázku níže, vyhraje 2 vstupenky na představení letošního festivalu Fun Fatale. Konkrétně:
13. správná odpověď: 2 vstupenky na 30. března: Tanter: Vixen /SWE, NOR/ + Ana Jordão: I am (k)not /PT/ (vhodné od 14 let)
16. správná odpověď: 2 vstupenky na 31. března: Roxana Küven: Shift /DE/ + Ilmatilla: To Every Cloud /FI, CZ/
19. správná odpověď: 2 vstupenky na 2. dubna: Les Quat´Fers en l´aire: Gravir /FR/



clanky4/fun2017.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!