Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend pro děti: Jarní prázdniny s Batmanem

doporučujeme | 10. 2. 2017

Ahoj, mámo a táto,
tento víkend můžete vzít děti na netopýřího muže nebo na kočky. Můžete společně plavat nebo tančit. O zábavu se taky postará stavebnice Merkur nebo kulinářské duo Pejsek & Kočička. Užijte si dva dny v dětském světě!

clanky4/batman_lego.jpg
Foto: © Warner Bros. Pictures

KAM VYRAZiT V SoBoTU

Batman na plátně: V roce 2014 válcoval kina úžasný film LEGO Příběh, teď se kostičky vrací a spolu s nimi i netopýří muž. Kinosál v městské knihovně promítá animák zdarma.

Zábava k filmu: OC Letňany pořádají k Batmanově filmové premiéře doprovodný program s několika soutěžemi a hrami pro nejmenší.

Dětský karneval: Pohádka, tančírna, průvod masek v duchu zvířat a tombola. Takové bude odpoledne v Domě dětí a mládeže Ulita na Žižkově.

Sázka na jistotu: Jakékoli dítě si tu svou zábavu najde v multifunkčním areálu Toboga Fantasy na Zličíně. V sobotu navíc pořádají závody v přesnosti hodu na koš.

clanky4/toboga.jpg
Foto: Toboga Fantasy

A co NEDěLE?

Dětská StarDance: Zhlédlo-li se vaše dítko ve StarDance, vezměte ho na bál do Žofína. Naučí se tu nejen tančit na kurzech tance, ale dozví se ledasco i o etiketě. Vstup zdarma.

Pohádka s loutkami:  Zdeněk Pohlreich by se divil, podle jakých receptů vaří Pejsek a Kočička. "Když nemáš okurku, dej tam syrečky!" (Hraje se od 14 a 16 hod, pro děti 3+.)

Bazén za korunu: Aquapalace v Čestlicích po celý únor a březen snížil vstupné dětem do 150 cm na 1 korunu. Otevřeno mají od 9 do 22 hodin.

Výstava koček: Po oba víkendové dny jste zváni na výstavu ušlechtilých koček do dejvického hotelu Diplomat. Pozor! Mazlíka z útulku si můžete odnést s sebou domů.

[reklama2/banner_prodeti_small.jpg]


 

Extra tip: Nová herna Merkuru

Národní technické muzeum na Letné otevřelo začátkem února novou Hernu Merkur, která je určena malým i velkým návštěvníkům. Najdete ji v blízkosti expozice Hornictví a Hutnictví a jsou zde vystaveny modely postavené z Merkuru související s dolovací tematikou - rypadlo, těžní věž nebo vagony na přepravu uhlí.

Návštěvníci si v nové herně kromě stavění z Merkuru mohou zahrát na počítači interaktivní hru s hornickou tematikou, menší děti potěší například projekce oblíbených večerníčků a možnost postavit si věž nebo zeď z velkých papírových kostek.

 

Herna Merkur

Otevíráme novou hernu s legendární stavebnicí Merkur v prostorách Národního...

clanky4/merkkur.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!