Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Sex na výstavě i v kině

doporučujeme | 5. 2. 2017

Nový týden potěší nejen milovníky erotiky, ale i fanoušky AZ Kvízu či „fanoušky“ Jiřího Ovčáčka.  Na své si přijdou klobásožrouti, gurmeti i vegani. A kdo už má plné zuby české zimy, může přesedlat na tu severskou. Stačí zajít do kina.

FotorCreated%2846%29.jpg

Pondělí

Co je dobré pro babičku, je dobré i pro vás - samozřejmě s pár cool změnami. Zapomeňte na vysedávání před telkou či besedování s Alešem Zbořilem ve studiu. Vy si dáte AZ Kvíz v improvizovaném Krutonstudiu, trochu pokecáte o zahrádkaření, zkouknete ty nejlepší AZ Kvízové nerváky, a když budete mít kliku, vyhrajete květináč.

Kdo má strach ze zákeřných otázek, ale zato se nebojí, že na výstavě plné sexu a erotiky zčervená, může zajít do Kotvy. Výstava Sexplicit vol. 3 tu představí jedinečnost sexuality každého člověka. Výše vstupného je jasná - 69 Kč.

 

Sexplicit vol. 3. v Kotvě

Galerie Tančící dům

02.02. - 22.02.

Úterý

Dámy, v úterý večer se těšte na drink & chill & woman feel. V SIGNATURE store & cafe v Holešovicích na vás bude čekat báječný koktejl z francouzského likéru Cointreau a dvě obdivuhodné dámy - ředitelka Google pro Čechy a Slovensko Tania le Moigne a závodnice na čtyřkolkách Olga Roučková.

 

Úterní ženy/ Tuesday women vol. 15

SIGNATURE store & cafe

07.02. 18:30

Chcete-li vidět nekorektní kabaretní show Ovčáček čtveráček, budete muset ulovit nějaké lístky do Cinestaru Černý most nebo zůstat dlouho vzhůru. Vyprodané je totiž nejen divadelní představení, ale v kině Lucerna i jeho živý přenos a dvě reprízy. Lístky sem seženete už jen na záznam ve 23.00 hodin. 

 

Ovčáček čtveráček

Kino Lucerna

07.02. 23:00


Středa

Na Tyláku začínají masopustní trhy. Zajděte sem na klobásu nebo jinou dobrotu, která vám dodá sílu na přípravu masopustní masky. Už to totiž nebude dlouho trvat a maškary se rozběhnou po městě. Mrkněte.

 

Vinohradské masopustní trhy

Masopust pod širým nebem

08.02. - 28.02.

Kdo se nespokojí s klobásou, může si dát rezervačku do restaurace AvantGarde. Tady totiž proběhne food festival Chef Time Fest. Milovníky jídla čekají celkem tři duely šéfkuchařských es, dvakrát večeře s kuchaři a škola vaření.

 

Chef Time Fest 2017 - 4.ročník

AvantGarde

08.02. - 21.02.

Cinema City vám naservíruje sto odstínů najednou ve filmovém maratonu s filmy Padesát odstínů šedi a Padesát odstínů temnoty. Na pokladně kina necháte 209 Kč, v sále pak svou nevinnost.

 

Filmový maraton: Padesát odstínů šedi + temnoty

Cinema City Nový Smíchov

08.02. 19:00



Čtvrtek

Pracovna už tři roky čeří vody žižkovského plácku a všechny, kteří jí fandí, zve na narozeninový mejdan se spoustou jídla, pití i hudby (Mladé perspektivní ryby, The Odd Gifts, Charlie Oleg). Vstup je zdarma. 

 

Pracovna slaví 3 roky!

Pracovna

09.02. 18:00

Pokud už té české zimy máte plné zuby, zajděte do kina na tu severskou filmovou. Nečeká vás žádný smog a namrzlé chodníky, jen drsný humor, syrová dramata, detektivní příběhy a překrásná skandinávská příroda. V české premiéře bude uvedeno 11 filmů + vybrané úspěšné tituly z minulých let.

 

Severská filmová zima

Severská filmová zima

09.02. - 15.02.

P.S. Ve čtvrtek taky vychází nový CityBeekend - tipy na nejzajímavější akce o víkendu v metropoli a CityBeekend pro děti. Jestli je chcete dostat do mailu, zaregistrujte se. Je to samozřejmě grátis. ;-)

Pátek

Zkuste pro jednou prožít páteční večer bez alkoholu a sobotní ráno bez kocoviny. Smlsněte si na něčem veganském, pokecejte, zatančete si a hurá domů. Beztak je Suchej únor.

 

Vegepárty

Klub Propojení

10.02. 18:00


 

Novinky v kinech:

V kinech to tentokrát bude BUĎ a NEBO – v premiérách totiž bude na výběr pouze mezi erotikou a animákem. Film Padesát odstínů temnoty napíše druhou (tentokrát trochu temnější) kapitolu milostného příběhu dominantního milionáře a studentky a LEGO Batman ukáže, zač je toho loket.


 

LEGO® Batman film - Premiérový víkend

Freeman Entertainment s.r.o.

09.02. 15:00

Divadelní premiéry:

V Divadle pod Palmovkou se bude vyučovat technologie milostného lovu. Pánové, jste single? Kupte si na tuhle hru lupeny a uvidíte, že už na Valentýna budete shánět nějaké to lupení pro dámu svého srdce.

 

Jak sbalit ženu 2.0

Divadlo pod Palmovkou

10.02. 19:30


 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!