Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

PRO DĚTI: Bazén za korunu a spousta odpoledních pohádek

doporučujeme | 3. 2. 2017

Schválně, jaké vysvědčení by děti daly po tomto víkendu vám? Pokud si u nich potřebujete na poslední chvíli šplhnout, posíláme další CityBeekend a v něm více než 10 akcí na oba dva víkendové dny pro malé, větší i krapet velké děti a jejich rodiče.

clanky4/hurvinek4.jpg
Hurvínek vypadá, že neumí do pěti počítat, ale už mu bylo 90. let.
Foto: Martin Kubica

KAM VYRAZiT V SoBoTU

Zdarma do galerie: Po oba víkendové dny se bezplatně podíváte do všech expozic Národní galerie. Ukažte dětem umění!

Dětská divadla: Můžete vyrazit na Jezinky bezinky (Černý Most), na pohádku O kouzelné kuličce (Braník) nebo oloupat Perníkovou chaloupku (Praha 1, pro děti 3+).

Vzhůru do bazénu: Ve vodním světě v Čestlicích můžete po celý víkend soutěžit na stezce Palácem pokladů o lístky na premiéru animovaného filmu LEGO Batman. Děti do 150 cm mají vstup za korunu.

Hurvínek slaví: Máte jednu z posledních příležitostí navštívit interaktivní výstavu k 90. narozeninám Hurvínka. 

clanky4/kasparek-v-pekle-8.jpg
Kašpárek musí do pekla, aby vysvobodil princeznu Majdalenku, která se tam samozřejmě dostala omylem. Foto: Říše loutek

A co NEDěLE?

Nedělní škola umění: Nechcete-li na umění jen zírat, ale tvořit ho, přijďte do Villy Pellé na miniškolu umění. V neděli odpoledne je ukázková tvůrčí dílna zdarma.

Ledová Harfa: Na střeše obchoďáku na Harfě se bude bruslit, ale hlavně tesat sochy z ledových kvádrů. K vidění než roztajou.

Tvořivé dílny: V obchodním centru Šestka, zatímco budete lítat po nákupech, si děti stvoří karnevalovou masku nebo vyslechnou čtení z dětských knih.

Odpolední pohádky: Nezávislé divadlo hraje v Kulturním domě v Kyjích od 15 hodin pohádku Švec a čert. Už o hodinu dříve se můžete vydat s Kašpárkem do pekla  (pro děti 3+).

[reklama2/banner_prodeti_small.jpg]

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!